Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

juni 2020
ma ti on to fr
1 2 5 6 7
8 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Hinnahuset 3/6 kl.20-22

03.06.20

Hinnahuset 1700 - 2000

03.06.20

Hinnahuset 4/6 kl.20

04.06.20

Hinnahuset 9/6 kl. 18

09.06.20

Hinnahuset 1700 - 2100

10.06.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Hinna sikret seg 2. plassen!
Denne gjengen kan se seg fornøyd med årets sesong.

Hinna sikret seg 2. plassen!

I en lite finspilt fotballkamp sikret Hinna alle poengene.

Skrevet av Erling Olsen den 27.10.2014

Før kampen var det to poeng som skilte Lura og Hinna fra hverandre. Med Hinnaseier, eller uavgjort ville 2. plassen være sikret, med mindre Lura skulle få et fint resultat med seg fra Midbygden. Det gjorde de også, men det kunne ikke hindre Hinna i å havne nest øverst på tabellen. 

Trym Abrahamsen måtte kaste inn håndkleet med sykdom, og inn kom Lars Ueland Isachsen. Ellers stilte Hinna uforandret i forsvar fra forrige kamp. Vidar 2 slet med å skape de store sjansene de første 20 minuttene. De hadde klart mest ball, og styrte det meste. Det var tydelig at det unge Vidar mannskapet var sugne på å vise et mer rutinert Hinna lag hvor skapet skulle stå. Men Hinna beviste hvorfor de har ligget å jaget på opprykk hele sesongen, og i det 28 minutt scorer Joachim Wøhni på bortelagets første sjanse. Wøhni, som returnerte til Hinna etter et opphold i Vardeneset har virkelig funnet målformen denne høsten, og bidratt sterkt. 

En annen nykommer som har imponert utover denne høsten er Henrik Alexander Strøm. Østlendingen fikk ballen fra Eskild Gilje Helgevold, som gjorde alt på egenhånd, og nærmest danset seg forbi 3-4 Vidarspillere før han la ballen førtifem grader til Strøm som gjorde ingen feil. Dermed 2-0 fra et meget effektivt Hinnalag. 

Vidar skulle dog få sin fortjente utligning ved Sebastian Rinaldo. En corner ble slått på bakre stolpe hvor Hinna glipper litt i markeringen og Rinaldo legger ballen helt oppe i motsatt kryss. Dermed var det kamp igjen!

I andre omgang har Hinna litt mer ball, og god kontroll på kampen. Helt til Lasse Norhus sender et tilbakespill til Isachsen som Vidarspiller Hognestad jaker på. Med litt hjelp av vinden klarer han å blokkere skuddet til Isachsen, og ballen triller i mål. Plutselig er lagene like langt, og en viss bekymring begynner å spre seg i Hinnalaget. 

Begge lag har sine sjanser, og det bølger litt fram og tilbake, og det ser ut som det skal ende med poengdeling helt til Fredrik Fossmark gjør det han har gjort så mange andre ganger i år, nemlig å avgjøre tøffe og gjevne kamper. På et innlegg fra høyresiden klemmer han til på volley og 3-2 til Hinna! På overtid gjør dommeren et siste forsøk på å berge uavgjort for Vidar når han blåser et billig frispark mot Eskild. Skuddet tar derimot Isachsen seg greit av. Tre minutter på overtid blir Fossmark spilt gjennom alene med keeper. Han redder, men på returen står Stian Netland og legger den opp i nettaket til sin første scoring på seniornivå, vi gratulerer! 

Kampens matchvinner Fredrik Fossmark. (foto: Eirik Anda)

Hinna vinner altså 2-4 i en dårlig fotballkamp. Mange var nok preget av at kampen ble spilt på et mye tidligere tidspunkt, samtidig som vi måtte skifte og kjøre teamtalken hjemme i egen garderobe etter at kampen kræsjet med Vidar A-lag sin kamp. I tillegg var nok mange av hodene klare for årets botfest som skulle gå av stabelen senere på kvelden. Men vi havner ikke på 2. plass uten grunn. Gode lag vinner på dårlige dager, og avgjør i de rette øyeblikkene. Nå skal vi bygge videre på denne gode tabellplasseringen fram mot neste sesong, men først skal Austrått slås i rogalandscupen 14. november. Vi gleder oss!

Den endelige tabellen finner du her. 

Hinna: 4-4-2

Lars Ueland Isachsen- Torstein Meling, Lasse Nordhus, Sondre Risa, Eskild Gilje Helgevold- Mustafa Behi, Bendik Aarstad, Geir Olav Helgøy, Fredrik Fossmark- Henrik Strøm, Joachim Wøhni

Bennytede innbyttere: Johannes Hinna, Fabian Linge, Stian Netland, Martin Ueland, Jørgen Hansen

Kampfakta

Vidar 2 - Hinna 2-4

Lassa Kunstgress

Tilskuere: ca 30

Dommer: Khalil Karrouch, FGI

Målscorere: Sebastian Rinaldo, Tor Magnus Hognestad (Vidar), Joachim Wøhni, Henrik Alexander Strøm, Fredrik Fossmark, Stian Netland (Hinna)

Gule kort: Geir Olav Helgøy, Hinna

Spillerbørs

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter