oktober 2018

Storbyhuset 25/10 kl.20

Storbyhuset 25/10 kl.17-19.30

Nye medlemmer

Hjertelig velkommen som nytt medlem!! :) For å kunne melde deg inn og sikre forsikring for barnet samt mottak av nyheter er det behov for noen opplysninger

14.10.2014

Hei og hjertelig velkommen:)! Gledelig å få enda en spiller med!

Kunne du sendt en email med opplysninger under til  kristhe@statoil.com

vil de sikre at dere inkluderes både med tanke på medlemskap og medhørende forsikring samt i eventuelle emailer rundt laget.

Opplysninger som trengs er følgende

Navn:

Adresse:

Postnr. / sted

Fødselsdato:

Telefon privat / jobb:

Mobiltlf.:

Foreldre/foresattes underskrift:

I hvilken rolle ønsker foresatte å bidra rundt laget?

Oppmann, Hovedtrener, hjelpetrener, inkluderingskontakt, foreldre/dugnadskontakt, webkontakt, sosialkomite eller ingenting. Velg minimum en av disse.

Hinna Fk er basert på dugnad. For å sikre en lav belastning på alle er det viktig at alle bidrar.  Det vil settes pris på om dere også gir en pekepinne på hva dere kunne bidratt med. Er det behov for informasjon rundt de forskjellige rollene kan dette mottas pr mail fra oppmann.

Vår målsetting er:

Hinna Fotball skal være et viktig samlingspunkt i bydelen.

Miljøet i klubben skal bygges på åpenhet, trygghet og trivsel der spillere, trenere, ledere, foreldre og andre kan utvikle vennskap, respekt, toleranse og selvtillit.

Hinna Fotball skal ha et sportslig tilbud til de som ønsker å ta del i organisert fotball.

Det sportslige tilbudet skal være av en slik karakter at alle spillere opplever utfordring og mestring i læringen.

Hinna Fotball skal prioritere kompetanseutvikling.

En gradvis forbedring av sportslige resultater skal skje gjennom opplæring av trenere og ledere. Barne- og ungdomsarbeide vil danne "grunnmuren" i forbedringsarbeidet.