Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19

Hinnahuset 12/6 kl.18.30

12.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Overkjøring mot Show

Overkjøring mot Show

Hinna dro lekent iland seieren mot Fc Show.

Skrevet av Geggi Helgøy den 03.10.2014

Det var et motivert Hinna-lag som entret kunstgresset på Hinna torsdags kveld. Med 3 strake hjemmetap var Hinnaguttene soleklare på at hjemmestatistikken skulle fikses på. 

Hinna gikk ut til kampen i en 4-4-2 formasjon, med Frode Amdal inn i midten fra forrige oppgjør mot Hjelmeland. Eskild Helgevold og Martin Ueland var tilbake på backene, mens Geir Olav Helgøy ble skjøvet opp på topp sammen med Joachim Wøhni. Planen var å hindre Siddis rom på midten, og angripe hurtig på overgangene. En plan en i etterkant kan si funket utmerket. 

Det ble en litt rolig åpning på kampen, hvor Hinna tok mer og mer over banespillet etter som tiden gikk. Daniel Håland var et par ganger farlig frempå for Fc Show, men stopperparet Risa og Nordhus hadde kontroll på det som kom. Sondre Risa og Fredrik Fossmark var et par ganger farlig frempå, men en måtte vente til det var spilt 28 min før Hinna endelig fikk uttelling. Geggi mottok ballen i mellomrom og lobbet ballen i bakrom til Fossmark som på lekkert vis kunne sette ballen over keeper. 1-0 og Hinna så seg ikke tilbake.

De neste minuttene ble travle for dommer Yasin Okutan. Først ble Hinna snytt for et straffe da en Siddis spiller handset på streken, og kun få minutter senere kunne Eskild Helgevold blitt utvist da en Siddis spiller gikk i bakken nesten alene med keeper. Det endte med et frispark til Fc Show som keeper Trym Abrahamsen hadde få problemer med. 

Få minutter senere var Eskild Helgevold på farten igjen. En corner ble tatt imot av Trym Abrahamsen som kastet tidlig mot Eskild. Han dro seg fremover langs venstresiden og fikk til slutt slått motsatt hvor Henry Lohne startet. Henry dro seg fint inn i banen, og la ballen i nærmeste med venstre fot. De neste minuttene roet spillet seg litt ned, og Hinna gikk til pause med en komfortabel 2-0 ledelse. 

I pause ble det gjort to bytter innad i Hinnalaget. Eivind Ovedal kom inn på høyrekant for en skadet Henry Lohne, mens Mustafa Behi kom inn for Martin Ueland som hadde kjenning på en strekk. 

Det skulle ta ti minutter av andre omgang før Joachim Wøhni fikk lagt på til 3-0 for Hinna. Mustafa Behi og Geir Olav Helgøy kombinerte nede på høyrekanten før sistenevnet fikk lagt inn til Wøhni som enkelt satte ballen i mål. Fin scoring av Wøhni som scortet sitt tredje mål for Hinna etter han returnerte fra Vardeneset. 

Publikummet på Hinna stadion måtte ikke vente lenge på neste scoring. For etter 60 minutter var spilt vant Geggi ballen høyt oppe på Siddis sin banehalvdel, og fikk dratt seg forbi markøren. Ballen ble slått inn mot Eivind Ovedal som enkelt spilte ballen videre til Mustafa Behi som kom på overlappen og knallet ballen i mål. 

Etter scoringen ble det gjort en del bytter for Hinna. Gaute Schei og Henrik Strøm kom inn i angrep og var flere ganger farlig frempå. Fabian Linge kom også inn å spilte bra. 

Etter 87 minutt fikk Fc Show et trøstemål da et innlegg fra Hinnas venstreside ble headet i mål av Daniel Håland. Litt irriterende å ikke holde nullen i denne kampen, men scoringen betydde lite for Hinnas del. For på overtid la Fredrik Fossmark på til 5-1 da han satte sitt andre for dagen med venstrefoten. Gaute Schei fikk også en scoring tvilsomt avblåst for offside, men det stod 5-1 på scoringstavla da dommeren blåste av kampen. En veldig flott utført seier for Hinna, som står med 14-2 i måldifferanse mot Siddisene denne sesongen!

(Nok en seier til Hinna mot Fc Show. Her fra forrige oppgjør på Sif stadion)

Hinna: 4-4-2:

Trym Abrahamsen- Martin Ueland, Lasse Nordhus, Sondre Risa, Eskild Gilje Helgevold- Henry Lohne, Bendik Aarstad, Frode Amdal, Fredrik Fossmark- Joachim Wøhni, Geir Olav Helgøy

Benyttede innbyttere: Eivind Ovedal, Mustafa Rashid, Gaute Schei, Henrik Strøm, Fabian Linge

 

KAMPFAKTA

Hinna 5-1 Fc Show (2-0)

Hinna Stadion

Dommer: Yasin Okutan

Mål: Fredrik Fossmark (28)(90), Henry Lohne (36), Joachim Wøhni (54), Mustafa Behi (61)

Spillerbørs

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter