Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 1930 - 2100

20.05.19

Hinnahuset 2.etg. 21/5 kl.18.30-21

21.05.19

Hinnahuset 21/5 kl.17.30-19.30

21.05.19

Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Staalkontroll på Jørpeland

Staalkontroll på Jørpeland

Hinna hadde få problemer med å hente med seg 3-poeng hjem til Stavanger.

Skrevet av Erling Olsen den 13.09.2014

I nydelig høstvær snek Hinna guttene seg unna det som var av jobb og trafikkaos for å rekke en tidlig båt over til Tau. Staal 2 skulle få merke at mandagens svake prestasjon bare var et arbeidsuhell. 

Før kampen ble vi enige om å gå ut å ta kommandoen samtidig som vi skulle være disiplinerte. Den gameplanen funket utmerket. Hinna hadde full kontroll, og vartet i tillegg opp med flere gode kominasjoner. Først ut var Fredrik Fossmark som på vakkert vis ble spilt gjennom av Geir Olav Helgøy, men en god redning av keeper hindret nettkjenning. Etter flere misbrukte sjanser begynte man å få flashback fra Randaberg kampen. Heldigvis tok vi feil, og etter 18 minutter satt den. Henry Lohne serverer Fredrik Fossmark som på volley dundrer ballen i mål til en fortjent ledelse. 

Hinna fortsatte å kontrollere, og Staal skapte ikke en eneste målsjanse. I det 31 minutt satt den igjen for bortelaget. Henry Lohne fyrte av et skudd fra drøyt 20-25 meter som nok må kalles en keepertabbe. Dette skulle bare bli starten på 10 gode og effektive minutter for Hinna. Kun tre minutter senere leker kveldens beste spiller Henry Lohne seg på kanten og slår inn et hardt innlegg langs bakken som Joachim Wøhni plasserer kontrollert i mål. Hans første scoring for sesongen! Samme mann var igjen på farten 4 minutter senere. Geir Olav Helgøy spilte Wøhni alene med keeper som ruset ut, og og dermed fikk en enkel oppgave med å sette Hinna opp i 4-0. 

Omgangens siste mål kom nok engang av Henry Lohne som viste fart og skar inn fra høyresiden. Alene med keeper gjor han ingen feil og dermed 5-0. Førsteomgangen var preget av et Staal 2 lag som ikke var med i det hele tatt, samtidig som Hinna både hadde marginer og var effektive. 

Joachim Wøhni med to nettkjenninger (foto: Rozzy Media)

I andre omgang falt tempoet i kampen betraktelig. Inledningsvis ble Henry Lohne snytt for sitt hat-rick da han korrekt ble avblåst for offside. Det meste handlet om å kontrollere inn kampen, samt gi juniorer og spillere som hadde spilt lite spilletid. Johannes Hinna, Stian Netland, Mustafa Rashid fikk begge bra med spilletid. I tillegg fikk Henrik Strøm sin debut for Hinna. En spiss som er sterk i kroppen og gode avslutningsferdigheter. Og nettopp det fikk vi merke ved Hinnas sjette mål. Strøm skjøt via en Staal spiller og rett i beina til Bendik Aarstad som alene med keeper satt ballen via stolpen og inn. Frustrasjonen begynte å spre seg blandt Staal spillerne. Og helt på tampen av kampen klarte hjemmelaget å pådra seg et rødt kort av Eden Zomah. En veldig stygg takling på Mustafa Rashid som kunne endt skikkelig kalt. Korrekt marsjorde. 

Oppsummert en deilig seier og svar på tiltale for Hinna. Anført av en pigg Henry Lohne var aldri Hinna skikkelig truet. Vi har nå 33 poeng og ligger på en andre plass, 8 poeng bak Brodd. Havørn puster oss likevel i nakken og ligger kun 3 poeng bak. Neste utfordrer er SIF som også sliter i bunnen av tabellen. 

KVELDENS STANG INN

Lasse Nordhus, som for kvelden var skadet innbytter brukte deler av oppvarmingen til å handle boxer til kaptein Hans Arne Haga. Raust av mister Nordhus! 

 

KVELDENS STANG UT

Selv om mann i fjerdedivisjon ikke kan forvente at alle skal stille med kiosksalg, programblad og speaker, må man kunne forlange en viss standard. Hjemmelaget kunne tilby en halv banehalvdel fordelt på to lag under oppvarmning, mål med masse hull i, ingen innbytterbenker, ingen hjørneflagg og i tillegg to spillere med to like numre. Erik Johannessen var i en periode i tvil om det var bedriftsfotball vi drev med. Skjerpings!!

Hinna: 4-5-1:

Trym Abrahamsen- Martin Ueland, Hans Arne Haga, Sondre Risa, Eskild Gilje Helgevold- Henry Lohne, Bendik Aarstad, Geir Olav Helgøy, Jørgen Hansen, Fredrik Fossmark- Joachim Wøhni

Benyttede innbyttere: Stian Netland, Mustafa Rashid, Johannes Hinna, Henrik Strøm

KAMPFAKTA

Staal Jørpeland 2 - Hinna 0-6 (0-5)

Jørpeland Stadion

Dommer: Rune Røyland

Mål: Fredrik Fossmark (18), Henry Lohne (31) (40), Joachim Wøhni (34) (38), Bendik Aarstad (78)

Gule kort: Geir Olav Helgøy

Røde kort: Eden Zomah

Spillerbørs

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter