Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2020
ma ti on to fr
2 3 4
10 11 12
16 17 18 19
24 25 26
28 29 31
Hinnahuset 20/1 kl. 20

20.01.20

Hinnahuset 20/1 kl.20.30-21.30

20.01.20

Hinnahuset 21/1 kl.18-20

21.01.20

Hinnahuset 21/1 kl.20-21.30

21.01.20

Hinnahuset 22/1 kl.20.15-21.30

22.01.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Før kampen: Hinna - Brodd

Før kampen: Hinna - Brodd

Alt om toppkampen og lokaloppgjøret mellom 1. og 2. plassen i årets fjerdedivisjon.

Skrevet av Erling Olsen den 12.08.2014

Etter noen gode treningsuker etter ferien kan vi endelig se fram mot det som kan være med på å avgjøre resultatet i toppstriden, og hvem som rykker opp til det gode selskap i 3. divisjon. Vi begynner med å se litt nærmere på de grønne fra Midjord.

Laget trenes av duoen Rune Larsen og spillende trener Esben Ertzeid. Brodd rykket som kjent noe overraskende ned fra 3. divisjon ifjor. Likevel beholdt de stammen i laget, og signerte i tillegg flere profiler før sesongen. Dette kan du lese mer om her. Brodd ble før sesongen spådd til å rykke rett opp igjen, og har taklet forventningspresset meget bra. De leder serien med to poeng foran Hinna. Etter 11 spilte kamper står de med 1 tap, 1 uavgjort og 9 seire som gir totalt 28 poeng. Brodd har vist seg spesielt sterke i sluttfasen av kampene, hvor de har avgjort jevne kamper til sin fordel. 

Før høstseongen har Brodd forsterket med 4 spillere. Inn har Henrik Langdalen (23), Jesper Olsson (21) kommet. Førstnevnte kan skryte på seg Adeccoligaerfaring. I tillegg har Joakim Førland returnert etter opphold i x-antall klubber. Sistemann inn er Hasan Kalacyi (23) signert fra Øvre Steinar. Ingen spillere er meldt ut, og vi kan derfor konkludere med at Storhauglaget ser meget godt rystet ut for høsten. I generalprøven før Hinnakampen vant Brodd 4-2 hjemme mot Buøy. 

I Broddlaget finner vi også en tidligere Hinnaspiller. Petter Olsen Haukali har vokst enda mer siden overgangen til Brodd. Han står med 7 nettkjenninger fra midtbaneposisjon, noe som må sies å være meget sterkt. Dette belønnes med en fjerdeplass på toppscorerlisten i serien, 4 mål bak vår Fredrik Fossmark. 

Petter fra tiden i Hinna i hjemmekampen mot Viking.

-Ikke en seriefinale

Hinna har med unntak av en kjempesmell i treningskampen mot Madla hatt en fin oppladning til kamp. Kun langtidsskadde Bård Ledaal er ute for Hinna, og vi kan dermed stille nærmest skadefri tropp. Erlend Tjøtta Vie og Lasse Eik Schanche har som tidligere annonsert forlatt Hinna. Heldigvis har Jørn Øvrebø og Erik Johannesen vært aktive på overgangsmarkedet, og siste nytt på spillerfronten kan du lese her. (oppdatert 11.08)

Selv om mange beskriver dette som en 6-poengskamp, vil ikke trener Jørn Øvrebø kalle kampen for en seriefinale. "Nei, det blir helt feil. Det feles ut 3 poeng i hver kamp, og det kommer mange tøffe utfordringer i ukene framover. Motivasjonsmessig er det helt klart at vinneren vil ha et overtak i tiden framover. Likevel har jeg stor tro på mine egne gutter og deres ferdigheter, men skal poengene bli på Hinna må det graves dypt i viljeboksen", forteller han. 

-Vinnervilje er oppskriften på seier mener Øvrebø

Det vil altså være et revansjesugent Hinnalag som ønsker å gi alt for å klatre over Brodd på tabellen. Selv om enkelte på lokalfotball forumet nærmest har konkludert med at det blir opprykk til Brodd etter sommerens signeringer, skal vi gjøre det som må til for å gjøre disse tipsene til skamme. Vi ønsker alle Hinnasupportere, bortesupportere, lokalfotballentusiaster, dommere og Brodd velkommen til en pangåpning på høstsesongen. Vi har åpen kiosk, og nytt programblad servert av Tor Anda. Ingen unskyldninger for å holde seg hjemme med andre ord. God kamp!

                                   Head-to-head                                      

* De 6 siste oppgjørene mellom klubbene har endt med 1 Hinna seier, 1 uavgjort og 4 seire til Brodd.

* Brodd står med +18 i målforskjell denne sesongen

* Hinna har +28 i målforskjell denne sesongen.

* Toppscorer Brodd: Petter Haukali Olsen, 7 mål

* Toppscorer Hinna: Fredrik Fossmark, 11 mål

* Sinnataggen Brodd: Kim Rune Ovesen, 3 gule

* Sinnataggen Hinna: Bendik Aarstad, 3 gule

* Største seier Brodd: 5-0 over FC Show

* Største seier Hinna: 1-9 over FC Show

* Forrige oppgjør: 1-0 seier til Brodd

                                    Mediaguide                                        

Liveoppdateringer

Brodds hjemmeside

Tabell 

Diskusjoner rundt kampen


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter