Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

oktober 2020
ma ti on to fr
2 3 4
5 6 8 9 10 11
12 13 16 17 18
19 20 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Hinnahuset 21/10 kl.17.30-21.00

21.10.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Lyngdal Cup 2014

Lyngdal Cup 2014

For tredje år på rad, og kun en liten uke etter Dana Cup, så var G02 på plass i Lyngdal. 28 gutter var fordelt på 3 lag. Kampene var viktige men det var også bading, grilling og sosialt samvær.

07.08.2014

 

Onsdag ettermiddag så var vi på plass på KVS, like ved Sørlandsbadet. 28 gutter var påmeldt og vi stilte denne gang med rekordstor deltakelse. G04 hadde invitert på felles busstransport fra Hinna som noen av guttene gladelig benyttet seg av. Det var et flott initiativ men mange av guttene kom til Lyngdal fra andre feriemål slik at full oppslutning på bussturen oppnådde vi ikke. Men det er imponerende at familiene prioriterer deltakelse i Lyngdal Cup som for mange kom bare få dager etter at Dana Cup var avsluttet. Guttene ble på internatet fordelt på rommene med 4 gutter på de fleste av rommene.

Kamp programmet i Lyngdal er ikke det tøffeste med bare 1 eller 2 kamper til dagen. Det var likevel tøft nok for våre gutter som på første kampdag, torsdag, måtte grytidlig opp for å spise frokost og så spille kamper fra morgenen av. Vi så noen trøtte fjes men forventningen om kamp gjør at spenningen fort stiger og humøret blant guttene var upåklagelig.

Etter kampene på morgenen så var det rikelig med tid til andre aktiviteter. Den berømte Kulpen ble besøkt og de fleste var uti vannet. Litt spesielt var det at himmelens sluser åpnet seg mens guttene var uti slik at man fikk et tropisk regnskyll under badingen. Senere på dagen så dro vi avgårde for å delta på Lyngdal Cup's offisielle innmarsj. Det er alltid kjekt å overdøve andre lag med Hinna-ropene!!   

Noen hadde kamp på ettermiddagen igjen men ellers ble ettermiddag og kveld benyttet til aktiviteter rundt anlegget på KVS. Det er for de fleste alltid en viss spenning forbundet med å bo på "internatet" på KVS. Første kveld så er det gjerne litt vanskelig å sove. Fra kveld to så er ikke dette noe problem lenger. Morgenene er tidlige og energinivået er høyt gjennom dagen slik at guttene sovner fort når de legger seg.

På fredag'en var det nye kamper på morgenen og så felles bading på Sørlandsbadet. Boblebadet utendørs var populært hos de fleste. Guttene tok seg godt ut men, dessverre, på grunn av kameravinkelen så kom jentene (fra Orre?) ikke med på bildet. Vi registrerte også høy "G02-faktor" på stupebrettet og i rutsjebanen.

Fredag kveld stod pizza på meny'en. Felles pizza ble kjøpt inn og guttene og familiene spiste seg gode og mette. Noen av gutta, og mange av jentene fra J02, tok turen til disco'en på kvelden. Langt fra alle guttene var imponert over dette arrangementet. Noen var derfor tidlig tilbake på KVS. Mens andre holdt ut lengre og kom tilbake med usammenhengende historier om jentene fra Orre.

Lørdag morgen så var det nok en gang kamper tidlig på morgenen for de fleste. Vi kommer nærmere tilbake til glimt fra kampene senere. Etter kampene så dro noen tilbake til Kulpen igjen for mer bading mens andre dro på kafebesøk i byen og handling av grillmat til kvelden. Lørdag kveld var nemlig grillkveld. Og her fikk vi bli nærmere kjent med forskjellige grillteknikker. G02 (til venstre i bildet nedenfor) griller kontrollert og med innlevelse slik at alle får grillmaten tilberedt akkurat slik som de ønsker. G04 derimot (til høyre i bildet nedenfor) griller alt på full varme mens flammene står opp fra grillen - her får alle pølsene sine "well done".

  

Etter grillingen så ble guttene så varme at de satte i gang med vannkrig med jentene fra J02 rundt på utemorådet mellom byggene på KVS. Jentene kan se uskyldige ut men når det kommer til vannkriging så er det ingen som slår dem. Vi observerte flere kyniske bakholdsangrep hvor gutta ble lurt opp i stry og endte opp klissvåte.

 

Over til det sportslige; Alfred, Tormod og Henrik gjør seg klar til kamp.

Ask viser en av mange finter fra sitt store repertoar. Guttene fra Trauma fikk traumer...

Bjørnar (hospitant fra G03), her mot Varhaug, viste meget friske takter på flanken.

Alfred setter ballen sikkert i mål mot Midtbygden.

Lagleder Erlend gir instruksjoner i pausen.

Felix har stor duellstyrke og nøler aldri med å sette inn en kontant takling. Guttene fra Trauma traumatiseres ytterligere.

Henrik setter ballen i mål etter å ha driblet av forsvaret til Midtbygden.

På bildet nedenfor så ser vi den beryktede supportergjengen "Hinna Casuals" som var tilstede på alle kampene som G02 spilte i Lyngdal. I wikipedia finner vi følgende definisjon av casuals:

Casuals brukes som betegnelse for grupperinger rundt fotballklubber som kjennetegnes ved at de bruker dyre merkeklær på fotballkamper, og gjerne slåss mot andre casuals. Forbund, klubber, andre fotballtilhengere, myndigheter, presse og politi omtaler ofte casuals som ramp, pøbler eller risikosupportere, og deler av aktivitetene er kriminelle. Casualsgruppene kaller seg «firmaer». Casualkulturen i Norge er liten, men har fått relativt stor pressedekning.

Tilsynelatende smilende og blide, men Lyngdal's vaktmannskaper fulgte nøye med alle bevegelsene til denne gjengen som befinner seg i høyrisiko kategorien. Legg merke til den utstrakte bruken av solbriller slik at de ikke skal lett kunne kjennes igjen. Noen snur ansiktet vekk når det blir tatt bilder. En farligere gjeng enn dette kan en vanskelig tenke seg. Heldigvis gikk det bra i Lyngdal, ingen av motstanderlagene turde å ta opp kampen og vakter og politi kunne puste lettet ut.

Jørgen KP valset rundt med Bryne forsvaret og scorer fint på innsiden av keeper.

Jesper viser Midtbygden hvordan pendel finten virker.

 

Jørgen R skyter hardt mot Bryne målet.

Trener Kenneth inntok en tilbaketrukket rolle på tribunen som observatør og analytiker mens Leif Terje, Erlend og Morten var lagledere denne gang.

Konrad (gjestespiller fra G03) scorer mot Midtbygden etter en elegant forsering.

Det er dessverre en del skader i fotball. Larsi ble skadet tidlig i turneringen og måtte stå over mange av kampene. Veldig tøft for Larsi å sitte på sidelinjen mens kompisene spiller kamp, men han håndterte den vanskelige situasjonen ytterst profesjonelt.

Marcus S, også kalt luftens baron, header sikkert i mål selv om han er omringet av Bryne spillere.

Martin er sikker alene med Varhaug's keeper.

Lagleder Morten gir klare instrukser til laget sitt.

Oliver (gjestespiller fra G01) forserer mot Bryne og legger an til skudd. Bryne ble vårt favorittlag i Lyngdal Cup i år. Vi spilte 4 kamper mot dem og fikk 4 seire og 33-4 i målforskjell.

Orri gir alt i taklingene, alltid. Varhaug spillerne skvetter til side.

Sindre dukker opp i straffefeltet og scorer sikkert. Motstander er nok en gang (stakkars) Bryne.

Goalgetter Sverre på farten mot Trauma.

Tobias overlister keeperen til Trauma.

Vetle scoret tidenes mål i Lyngdal Cup da han dro til med høyreslegga fra midtbanen mot Varhaug. Ballen føk som et prosjektil inn i motsatt vinkel.

Lagleder Leif Terje tar taktikkpraten.

Vi vil takke alle spillere og foreldre for en en flott tur og godt lag. Spesiell takk til Morten, Leif Terje, Even, Erlend og Kenneth for sterke sportslige bidrag. Takk også til foreldre som organiserte pizza og grilling og som velvillig tok kveldsvakter på internatet og disco'en.

Resultater fra Lyndal Cup 2014:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter