Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 1930 - 2100

20.05.19

Hinnahuset 2.etg. 21/5 kl.18.30-21

21.05.19

Hinnahuset 21/5 kl.17.30-19.30

21.05.19

Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

3 solide poeng mot Midtbygden.

3 solide poeng mot Midtbygden.

I Jørns Øvrebøs fravær, ledet Erik Johannesen og Tor Anda Hinnaguttene til seier mot MIL.

Skrevet av Geggi Helgøy den 15.06.2014

Etter en uke med over 20 grader og sol hver dag, var det duket for kampdag og bortekamp mot Midtbygden IL. Temperaturen sank og regnet dalte ned. Mustafa Behi rakk ikke båten og Hinna slet med skader i troppen. Da hjalp det heller ikke at kaptein Hans Arne Haga syntes det var for kaldt å spille kamp i regnet, og måtte gi seg under oppvarmingen. Hovedtrener Jørn Øvrebø kunne ikke stille, og etterlot ansvaret i hennene på Erik Johannesen og Tor Anda. En lurte gjerne også på hvorfor kampen skulle spilles på en humpete, gul og våt gressbane fremfor en flunkende ny kunstgressbane noen få meter unna. Det lå i kortene at dette gjerne kom til å bli den vanskeligste bortkampen for Hinna i år. 

Men slik ble det ikke. Heller tvert imot!

Hinna gikk ut i hundre, presset Midtbygden tilbake på banen og sjansene kom en etter en. Både Andreas Våge og Erlend Tjøtta Vie fikk testet skuddfoten, men desverre uten hell. Fredrik Fossmark fikk muligheten på hodet etter at Geir Olav Helgøy kom seg ned langs venstrekanten, men fikk ikke presset ballen under tverrliggeren. Det lå i luften at Hinna skulle ta føringen, og det var da ikke veldig overraskende da toppscorer i 4 divisjon, Fredrik Fossmark satte ballen i mål etter 23 minutter spilt. Dette etter at Lasse Eik Schanche kom seg fint ned langs høyrekanten og la skrått inn. Der stod Henry Lohne og la ballen enkelt videre til Fredrik som enkelt kunne sette ballen i mål. Flott Hinnaspill!

Etter målet fortsatte Hinna dominansen, og kun ti minutter etter stod Fredrik Fossmark for sitt andre mål for dagen. Han fikk ballen fra venstre av Eskild Helgevold, forserte et par meter før han dro til med venstrefoten. Ballen stusset mellom beina på keeper, og inn i mål. Diskutabelt keeperspill, men 2-0 og Hinna så seg ikke tilbake. 

Frustrasjonen begynte allerede å bre seg i MIL troppen og lot det etter hvert gå ut over dommeren. Da hjalp det lite når Lasse Nordhus la på til 3-0 etter et corner. Geggi slo inn fra høyre mot Erlend Tjøtta Vie som fikk avsluttet. Ballen ble reddet, men keeperen klarte på utrolig vis å miste den ut av hendene igjen. Der stod Lasse Nordhus og ventet og kunne enkelt legge på til 3-0. Dette resultatet stod inn til pause. 

I pausen var det lite å endre på for Hinnas del. Det var lett å se frustrasjonen i MIL laget, så her var det bare å pøse på. 

Etter kun fem minutter spilt av andre omgang fikk Hinna utelling igjen. Denne gang av jr spilleren Henry Lohne som scoret sitt første mål for sesongen. En lang ball ble headet ut på rundt 25 meter av MIL stopperne. Der stod Henry å ventet og lot seg ikke be to ganger. Han la ballen på direkten fint i lengste med utsiden av høyrefoten. En flott scoring!

Hinna fortsatte dominansen utover kampen, og keeper Trym Abrahamsen ryddet enkelt opp i de farlighetene Midtbygden stod for. Andreas Våge, Erlend Tjøtta Vie og Frode Amdal dominerte midtbanen stort, og MIL fikk såvidt låne ballen utover i kampen. Men selv om Hinna hadde allerede 0-4 oppe på scoringstavla, fortsatte de å skape sjanser. Geir Olav Helgøy hadde et skudd i stoplen og Fredrik Fossmark kom til flere muligheter, men klarte ikke få dem i mål. Artemiy Voronkov og Ørjan Ohm ble byttet inn for henholdsvis Henry Lohne og Eskild Helgevold, og gjorde gode innhopp. 

Men da det så ut til at kampen var ferdigspilt, dukket Erlend Tjøtta Vie opp på en corner fra Geir Olav Helgøy og headet ballen kontant i nettet. Få minutter etter blåste dommeren av kampen. 

Naturligvis var det en meget god stemning i garderoben etter kampen og Hinna fikk testet ut ørten forskjellige seiersrop!

Hinna kunne dra fra Tau med god samvittighet etter nok en solid bortekamp. Hinna har nå hatt tre bortkamper på rad, og står med tre seire og 20-2 i målforskjell. Noe som er intet mindre enn utrolig imponerende. Med mye skader innad ser man nå hvor viktig det er med en god og solid tropp. Noe som Hinna definitivt har! Kjekt også når 71 grader nord vinneren Andreas Våge tar turen innom Hinna for å spille litt fotball når han er hjemme!

Neste kamp for Hinna er hjemme mot Vidar 2 mandag 23. Juni kl 20:00. Dette er siste kamp for vårsesongen, og siste mulighet for å få med seg en Hinna kamp før ferien. Møt opp og støtt Hinna guttene!!

Hinna (4-5-1)

Trym Abrahamsen- Lasse Schanche, Lasse Norhus, Sondre Risa, Eskild Helgevold- Henry Lohne, Andreas Våge, Frode Amdal, Erlend Tjøtta Vie, Geir Olav Helgøy- Fredrik Fossmark

Innbyttere: Lars Ueland Isachsen, Ørjan Ohm, Artemiy Voronkov


 

Kampfakta:

Midtbygden 0- 5 Hinna

Tau Stadion

Tilskuere: ca 5

Målscorere: Fredrik Fossmark (2), Lasse Nordhus, Henry Lohne, Erlend Tjøtta Vie

Dommer: Trond Bertelsen, Lura


 

Spillerstatistikk og børs etter kampen

Tabell


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter