Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 1930 - 2100

20.05.19

Hinnahuset 2.etg. 21/5 kl.18.30-21

21.05.19

Hinnahuset 21/5 kl.17.30-19.30

21.05.19

Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Lekestue mot de rosa
Risa i duell

Lekestue mot de rosa

Det var aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende opp.

Skrevet av Erling Olsen den 30.05.2014

Med rosa flagg, en Øyvind Sørensen i perlehumør, og nydelig vær var det mye som kunne minne om en festaften. Og det ble det, i hvert fall sett med Hinnas øyne. Folk hadde nemlig nesten ikke fått satt seg før Hinna og Fredrik Fossmark laget 1-0. Dette satte standarden for et for kvelden hvitkledd Hinna- lag som fortsatte å male på. Scoringer av Geir Olav Helgøy, Sondre Risa og Eivind Ovedal førte til at Hinna ledet hele 4-0 etter kun 23 spilte minutter. 5-0 kommer etter en herlig prestasjon av hjemvendte Erlend Tjøtta Vie som viser at han ikke har ligget på latsiden i Trondheim. Et herlig skudd fra 20 meter utagbart for keeper Idar Cristiano. 6-0 kommer etter fantastisk spill hvor Lasse Eik Schanche tilslutt slår inn i boks, og Eivind Ovedal er sikker som banken. FC Show hadde denne omgangen mer eller mindre ingenting å komme med. De brukte mer tid på å klage på dommeren, og få ut frustrasjonen på hverandre. Christopher Dagsland får i slutten av omgangen direkte rødt kort når han helt uprovosert angriper Bendik Aarstad etter en tøff, men fair duell. Han avslutter kvelden med å dele ut noen gloser til dommertrioen, før han sparker baller, i innbytterbenker og det som er. Latterlig oppførsel!

Fornøyde Hinna- spillere etter 5-0 scoringen (Foto: Tor Anda)

Andre omgangen starter som den første. Hinna har full kontroll og leker i perioder med et stakkars Show lag. Likevel får hjemmelaget sitt trøstemål av tidligere Hinna spiller Eivind Larsen. Hinna har flere store sjanser til å pynte på resultatet, men det skjer ikke før Geir Olav Helgøy lager sitt andre mål for kvelden. Bortelaget bytter mange spillere i denne omgangen, og spesielt kjekt er det å se 97-modellene Henry Lohne og Artemiy Voronkov komme innpå å vise at de matcher nivået. Trym Abrahamsen ble også byttet ut mot Arne Martin Hagenes de siste 20 minuttene. Sjeldent man frivillig gjør et keeperbytte midt i en omgang, men det sier kanskje litt om denne kampen. Sisteskansen kom inn og var trygg og god i sin første kamp for sesongen. 

Det ender til slutt 1-9 etter at innbytter Jørgen Hansen alene med keeper lager Hinnas 8. mål. Det siste målet får Fossmark gleden av å gjøre, og sendte videre en utfordring til målfeiring til skadde Bård Leedal. 

Geir Olav "helten" Helgøy fortsatte målproduksjonen med 2 mål i kveldens kamp. (Foto: Tor Anda)

Med 9-1 seier og tre nye viktige poeng i toppstriden kan Hinna si seg fornøyd med kveldens prestasjon. Selv om det både kunne og burde vært langt flere mål. Likevel ønsker undertegnende å sende en hyllest til speaker Øyvind Sørensen og deler av Show gjengen som holdt humøret oppe selv om målene rant inn. Hjemmelaget skal ha for at de skaper en fin ramme rundt kampen med både farger, musikk, lodder og innsamling til Kreftforeningen. Her er det flere klubber i divisjonen som har noe å lære. 

Hinna (4-5-1)

Trym Abrahamsen- Lasse Schanche, Lasse Norhus, Hans Arne Haga, Sondre Risa- Eivind Ovedal, Bendik Aarstad, Frode Amdal, Erlend Tjøtta Vie, Fredrik Fossmark- Geir Olav Helgøy

Benyttede innbyttere: Mustafa Behi, Ørjan Ohm, Jørgen Hansen, Arne Martin Hagenes, Artemiy Voronkov, Henry Lohne

Kampfakta:

FC Show-Hinna 1-9

SIF Stadion

Tilskuere: ca 60

Målscorere: Geir Olav Helgøy (2) Eivind Ovedal, (2) Fredrik Fossmark (2), Sondre Risa, Erlend Tjøtta Vie, Jørgen Hansen - Hinna, Eivind Larsen - Show

Dommer: Sabri Cetinitas, Sandnes Ulf

Rødt kort: Christopher Dagsland

Spillerstatistikk og børs etter kampen

Tabell

Høydepunkter (video)

 

 

Fornøyd gjeng (Foto: Tor Anda)


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter