Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19

Hinnahuset 12/6 kl.18.30

12.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Poengdeling i naboppgjøret

Poengdeling i naboppgjøret

Det ble et heftig oppgjør da Hinna tok imot naborival Forus og Gausel torsdag kveld. Kampen inneholdt 2 mål, 2 røde kort, samt ørten gule kort til begge lag.

Skrevet av Geggi Helgøy den 23.05.2014

Hinna gikk inn til kampen i en 4-4-2 formasjon, med en klar plan om å presse høyt. Fredrik var plassert på topp sammen med Bård, Mikal inn sentralt sammen med Frode og Geggi ble satt ut på venstrekanten. 

De første 20 minuttene av kampen bestod mest av lange baller for Hinnas del. Det var en litt lei motvind som gjorde at ballen som regel ikke kom lengre enn midtbanen, der Forus plukte opp de aller fleste andreballene. Fgi kom vinnende ut av de aller fleste duellene mot et avskrudd hinna lag, og dette skulle de etter hvert få uttelling for. For etter 18 minutter var spilt, ble ballen slått i bakrom mot en offsideplassert Forus spiss. Trenerbenken stod bare å ventet på at flagget til linjemann skulle komme opp, men det kom aldri. 1-0 til Forus og Gausel, og nok en gang havnet Hinna bakpå. Intet mindre enn fortjent etter en laber inngang til kampen. 

Nok en gang skulle det vise seg at Hinna trang scoringen imot for å våkne. Hinna var mer påskrudd, og vant flere dueller på midten. Fredrik ble satt ned på venstrekanten, og Geggi inn i midten, og de resterende 25 minutter av første omgangen skulle bestå av Hinna dominans. Fredrik kom til to store sjanser nede på venstresiden, og kun en meget god Fgi keeper stod i veien for Fredriks sjette mål for sesongen. Mikal var nærme sitt første for sesongen da han fikk gå opp alene på et corner. Ballen ble headet forbi keeper, men ble reddet på strek av en utespiller. Den største sjansen kom derimot da Lasse ble spilt igjennom på blankt hold nede på høyresiden. Han avsluttet med utsiden av foten, men desverre gikk avslutningen på feil side av stolpen. 

Kun minutter før første omgang var ferdigspilt, skulle dommeren stikke av med oppmerksomheten. Hinna fikk et frispark litt inne på Forus sin banehalvdel og Geggi gjorde seg klar til å slå. Det skulle derimot vise seg at dommeren mente at Hinna stjal noen meter og at frisparket skulle være noen meter tilbake. Ballen ble etter hvert flyttet tilbake, men akkurat da ballen skulle til å slås blåste dommeren på ny og ga gult kort til Geggi. Etter å ha spurt om forklaring til det gule kortet kommer dommeren tilbake med det eminente svaret "det vet du godt selv." Om det var hands, munnbruk, drøying av tid eller liknende undres det enda på. Da frisparket endelig ble tatt, og ble slått inn mot feltet, blåste dommeren av til pause mens ballen var i lufta. Dette til stor jubel på Hinna benken.  

Hinna gikk til pause med 0-1.

Andreomgang skulle vise seg å være en parodi av en omgang. Det ble blåst frispark i den ene og den andre retningen, kortene florrerte. Verken Hinna eller Fgi klarte å holde noe flyt i spillet da det ble blåst frispark både på innblås og utblås av dommeren. 

Fgi hadde et stolpeskudd midt i andre omgangen, men utenom det ble det en rolig omgang for Hinnas målmann Trym Abrahamsen. Sondre Risa var farlig frampå to ganger på corner, men desverre ble gikk ingen i mål. Mikal prøvde seg en gang fra distanse, og en volley fra Geggi gikk hårfint over tverrliggeren. Keeperen til Forus og Gausel stod en meget god kamp mellom stengene, og tok alt som Hinna hadde å komme med. Et mål av den spesielle sorten skulle til for å overliste Fgi keeperen, og det stod Hinnas toppscorer Bård Ledaal for i det 90ene minutt. En ball ble spilt litt skrått i bakrom som Bård snappet opp, og fra hjørnet av 16meteren klinket han ballen i motsatt kryss. En kanonscoring!

Det skulle vise seg å være mye dramatikk i sluttminuttene av kampen. Først fikk en Forus spiller rødt kort å slå "hykkas" på Fredrik som ikke hadde ball. Deretter fikk Mahamadou Yussif sitt andre gule kort for å dytte til motspiller etter å ha blitt felt. Det første gule kortet er det vanskelig å forklare hvorfor han fikk, men det andre gule kortet var faktisk en korrekt avgjørelse av dommeren!

Bård Ledaal ble faktisk også utvist i noen sekunder, da det forståelig nok gikk litt i surr for dommeren som trodde han ga Bård sitt andre gule kort. 

For å oppsummere kort, så tar Hinna med seg 1 poeng fra et vanskelig oppgjør mot et heltent Foruslag. Fgi gikk inn i kampen med langt mer guts, og kjempet Hinna ut av stilen. Det er lett å klage på dommeren, som gjør en forferdelig kamp. Men sannheten er at Hinna har mer enn nok av store sjanser til å avgjøre og stikke av med alle tre poengene. 

Neste kamp er borte mot Fc Show neste fredag, og forhåpentligvis er Hinna da tilbake på vinnersporet!!

 

 

 

Hinna (4-4-2)

Trym Abrahamsen- Lasse Schanche, Sondre Risa, Hans Arne Haga, Mustafa Behi- Daniel Stani, Mikal Hjorteland, Frode Amdal, Geir Olav Helgøy- Bård Ledaal, Fredrik Fossmark

Benyttede innbyttere: Jone Helgøy, Mahamadou Yussif, Jørgen Hansen


 

Kampfakta

Hinna - Forus og Gausel 1-1 (0-1)

Hinna Stadion

Tilskuere: ca 100

Målscorere: Fgi(?), Bård Ledaal (90 min)

Gule kort: Sondre Risa, Geir Olav Helgøy, Lasse Schanche, Daniel Stani, Fredrik Fossmark, Bård Ledaal

Røde kort: Mahamadou Yussif (2 gule), Bård Ledaal??


 

Pga tekniske problemer vil ikke spillerstats og børs bli oppdatert før senere. Poeng vil bli lagt til fra både Staal 2, SIF og Forus kampen så fort problemet er løst. Klikk her for å komme til spillerstatistikken.

 

Kommentaren:

Dommeren spør Erik Johannesen ved sidebyttet om Hinna har gjort noen bytter. Erik svarer da kort og kontant: "Nei, har dere?"


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter