Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 1930 - 2100

20.05.19

Hinnahuset 2.etg. 21/5 kl.18.30-21

21.05.19

Hinnahuset 21/5 kl.17.30-19.30

21.05.19

Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19


Hovedsamarbeidspartnere

 

 

Viktige støttespillere

 

 

Seiersrekken forlenges

Seiersrekken forlenges

Hinna fortsetter å vinne, og denne gangen var det SIF som gikk poengløse av banen. Selv om Hinna åpnet svakt, ble det tilslutt en komfortabel 6-2 seier.

Skrevet av Erling Olsen den 15.05.2014

Kampen starter nervøst, og ingen av lagene makter å ta det store initiativet i kampen. Begge lag har noen halvsjanser som ender ut i ingenting. Putselig får SIF spasere gjennom hele midtbanen til Hinna, og alene med keeper lager hjemmelaget 1-0. Målet var nesten forventet, med tanke på den tafatte starten til Hinna. Bare minuttet senere legger hjemmelagets Jonas Andersen på til 2-0. SIF kommer ut på høyrekanten, og slår en hard førtifem graders pasning som settes kontant i mål. Mange fikk flashback fra Randaberg kampen, hvor Hinna åpnet kampen svakt, og får to billige baklengsmål. 

Heldigvis våkner vi etter de to målene, og bare minuttene senere setter Fredrik Fossmark inn redusering. Samme mann scorer 2-2 målet to minutter senere etter herlig Hinnaspill, hvor Eivind Ovedal legger inn til nevnte Fossmark som scorer ett skikkelig goalgettermål. Dette var Fossmarks femte nettkjenning denne sesongen. 

Hinna har virkelig fått opp dampen nå og skaper flere sjanser. I det 35. minutt dukker målgarantist Bård Leedal opp, etter herlig gjennomspill fra Bendik Aarstad. Det betyr 3-2 til Hinna, som har snudd kampen på et snaut kvarter. Dette blir også pauseresultatet. Likevel er det ingen fornøyd hovedtrener som går i garderoben med ledelse. De første 20 minuttene beskrives som pissedårlig og energiløst. 

Garderobepraten blir brukt til å få luftet ut litt, og det er et helt annet Hinnalag som entrer banen til de siste 45 minuttene. Og det skal ikke mer en 3 minutter til før Sondre Risa stanger inn en corner fra Geir Olav Helgøy i mål. Dette var Risas tredje mål denne uken, noe som må sies å være sterkt fra en forsvarer. 

Sondre Risa med ryggen til, scoret sitt tredje mål for sesongen.

Hinna har etter 4-2 scoringen fortsatt god kontroll på kampen. SIF har veldig lite å komme med, og bortelaget styrer alt. Scoring nummer 5 kommer etter Bård Leedal blir spilt gjennom alene med keeper. Der gjør han ingen feil, og beviser hvorfor han er toppscorer i divisjonen. Han står nå med hele sju scoringer denne sesongen. Disse scoringene har kommet på de fire siste kampene, og det er liten tvil om at superspissen er i form. 

Ledaal feirer sammen med Eivind Ovedal.

Etter 64 minutter får Geir Olav Helgøy stå helt umarkert i SIFs 16 meter, med venstrefoten får han ballen på mål, men keeper gjør en god redning. Samme mann er 3 minutter senere igjen frampå, og denne gangen gjør "maestro" ingen feil, og 6-2 til Hinna. Mange begynner å tenke at dette kan bli stygt for SIFs del, men en kombinasjon av godt keeperspill og litt lavere balltempo fra Hinna gjør at det ikke blir flere mål. De siste 10-15 minuttene blir istedenfor en amper periode. Det blir delt ut tre gule kort, og dommer mister litt kontroll på kampen. Jørn Øvrebø velger å la spillere som ikke har spilt mye i det siste få de siste minuttene. Daniel Edvartsen får også sin seriedebut, og er ved en anledning nære scoring

Kort oppsummert er det en fortjent seier til de helrøde. Likevel er det et skår i gleden av vi fortsetter den vonde trenden med å åpne kampene så tafatt. I tillegg fortsetter vi med å slippe inn enkle mål. Likevel kan en si at det viser høy lagmoral og vinnerkultur og snu kamper vi ligger under med både ett og to mål. Gode lag har en tendens til å vinne på middels dager. Vi fortsetter å bøtte inn med mål, og er ligaens mestscorende lag. Det er med andre ord sjeldent kjedelig når Hinna spiller kamp. Dermed feirer vi 17. mai på andre plass, ettersom Brodd vant knepent mot vår neste motstander, Forus & Gausel. 

Hinna (4-5-1):

Trym Abrahamsen- Lasse Schanche, Hans Arne Haga, Lasse Norhus, Sondre Risa- Eivind Ovedal, Bendik Aarstad, Frode Amdal, Geir Olav Helgøy, Fredrik Fossmark- Bård Ledaal

Benyttede innbyttere: Ørjan Ohm, Mustafa Rashid, Mahamadou Yussif, Jørgen Hansen, Daniel Edvartsen, Mikal Hjorteland


 

Kampfakta

Stavanger IF - Hinna 2-6 (2-3)

Siffen Stadion

Tilskuere: Ca 30

Målscorere: Jon Erik Jacobsen (18), Jonas Andersen (19), Fredrik Fossmark (22), Fredrik Fossmark (24), Bård Leedal (35), Sondre Risa (48), Bård Ledaal (53), Geir Olav Helgøy (67)

Gule kort: Anders Karlsen, Parwar Ismail (Stavanger), Hans Arne Haga, Bendik Aarstad, Lasse Eik Schanche (Hinna)


 

Pga tekniske problemer vil ikke spillerstats og børs bli oppdatert før senere. Poeng vil bli lagt til fra både Staal 2 og SIF kampen så fort problemet er løst. Klikk her for å komme til spillerstatistikken. 

Kampens øyeblikk: 

Før kampen ble det meldt at Nado ikke var spilleklar pga en overtråkk. Han friskmeldte likevel seg selv, og var med som reserve. Midtveis i 2. omgang blir han byttet inn for Eivind Ovedal, og det skal ikke mer enn 5 sekunder til før han får sin første berøring. Da tråkker han over igjen, og blir nødt for å bytte. Det ble med andre ord et kort og komisk innhopp. 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter