desember 2018

Storbyhuset 13/12 kl.17.30-19

13.12.18

Målbonanza mot Staal 2

Det ble et målrikt affære da Hinna tok imot rekruttene til Staal Jørpeland på Hinna stadion, mandags kveld. Det ble hele 10 spillemål, før dommeren blåste av kampen på stillingen 6-4 til Hinna.

Skrevet av Geggi Helgøy den 12.05.2014

Etter å ha startet dårlig i tidligere kamper, ble Hinna enige i garderoben før kampen om å gå ut i hundre. Og en måtte ikke vente lenge før de fikk uttelling. Kun 1 minutt var spilt da Mahamadou Yussif ble spilt fri nede på høyrekanten. Han dro innover, og spilte ballen til Geggi som la ballen fint i lengste med venstrefoten. 1-0 til Hinna!

Hinna fikk starten som de håpte på, men det skulle ikke ta lang tid før Staal utlignet. Det skulle etter hvert vise seg at det var en gjenganger i kampen at Hinna slapp foten av gassen etter de hadde scoret. For kun tre minutter senere så skar Staals venstrekant inn i banen. Avslutningen ble reddet mesterlig av Lars Isachsen, men på returen så dukket Andri Juliusson opp for Staal og satte inn 1-1.

Etter scoringene så roet kampen seg litt ned igjen. Staal prøvde seg et par ganger fra distanse, men Lars stod godt bak og holdt Hinna inne i kampen.

En måtte vente til halvtimen var spilt før Hinna gikk opp i ledelsen igjen. Geggi slo en lav corner inn fra venstre som gikk gjennom hele feltet. Der dukket Sondre Risa opp, og satte enkelt inn 2-1!

De siste ti minuttene av omgangen bestod av lite farligheter, og Hinna gikk til pause med en 2-1 ledelse.

Andre omgangen skulle vise seg å ha mer fart i. Kun minutter var spilt da det ble slått en lang ball i bakrom på Bård Ledaal. Han avsluttet knallhardt med venstrefoten i tverrliggeren helt oppe i krysset. Han var også først på returen, men keeperen til Staal klarte å holde ballen ute av nettet.

Ti minutter ut i andre omgang, var Bård på farten igjen. Geggi skar inn fra venstre, og spilte gjennom Bård på blankt hold foran mål. Han rundet keeper, og ble felt. Etter å ha konsultert med linjedommer, kom kampleder Nystad frem til at det var straffespark til Hinna. På straffe steppet Sondre Risa frem og satte ballen iskaldt midt i mål. 3-1 til Hinna, og Risas andre mål for dagen.

Nok en gang mistet Hinna konsentrasjonen etter scoringen, og en feilpasning på midtbanen ble snappet opp av Staal. David Eie dro seg forbi på høyrekanten, og satte ballen utagbart nede i stolperoten. 3-2, og det var kamp igjen!

Etter reduseringen bølget kampen frem og tilbake et par minutter, før Fredrik Fossmark kom seg løs på venstrekanten etter fint Hinna spill. Han la ballen 45 grader ut til Bård, som klemte inn sitt femte mål for sesongen!

Scoringen skulle nok en gang vise seg å være en oppvekker for Staal rekruttene. Kun to minutter etter scoringen ble det slurvet i Hinna laget. Ballen ble gitt vekk alt for enkelt, og David Eie ble spilt igjennom alene med keeper, som satte kaldt inn sitt andre for dagen.

Etter scoringen tok trener Øvrebø grep, og satte inn Eivind Ovedal for Mahamadou Yussif. Dette skulle vise seg å være et lurt trekk, for etter kun et par minutter på banen så tegnet han seg på scoringslisten. En lang ball ble slått inn i boksen fra Mustafa på venstreback. Eivind løp fra alle og brukte superspensten sin til å rekke ballen og stange inn 5-3 til Hinna!

Og mer skulle det bli fra Ovedal. Kun to minutter senere ble han spilt fint igjennom i bakrom av Geggi, og spilte ballen alene med keeper til Fredrik som kom på blankt hold! 6-3 til Hinna, og det virket som om luften gikk litt ut av Staal spillerne.

For en gangs skyld så klarte Hinna å holde tett etter scoringen, hadde god kontroll på det Staal kom med. Staal fikk redusert til 6-4 kun minutter før dommeren blåste av kampen. Et tidlig frispark blir slått i bakrom, hvor Lars Edvard Danielsen får setter ballen enkelt i mål. Nok en gang konsentrasjonsvikt både på midtbanen og i forsvar for Hinna.

Hinna kan ta med seg mye positivt fra kampen! Med 6-4 seieren rykker de opp på andre plass i divisjonen kun bak Brodd. Fortsatt ubeseiret på hjemmebane, og med 15 scorede mål på de tre siste seriekampene vitner det om et Hinna lag som er i flytsonen. Fra forrige kamp ble det gjort en del bytter i laget. Lars Isachsen kommer inn og står godt i Trym Abrahamsens fravær. Mahamadou erstatter Daniel Stani på høyrekanten, og spiller bra. Samt at Lasse Schanche var tilbake på høyrebacken, og hadde god kontroll på vingen sin. Dette viser god dybde i troppen til Jørn og Erik, noe som allerede har vist seg å være viktig!

Neste kamp er allerede på Torsdag da Hinna tar turen til Siffen. Håper flest mulig tar turen dit for å se om Hinna klarer å opprettholde seiersrekken!

Kampfakta

Hinna 6-4 Staal 2 (2-1)

Hinna Stadion

Målscorere: 1-0 Geir Olav Helgøy, 1-1 Andri Juliusson, 2-1 Sondre Risa, 3-1 Sondre Risa, 3-2 David Eie, 4-2 Bård Ledaal, 4-3 David Eie, 5-3 Eivind Ovedal, 6-3 Fredrik Fossmark, 6-4 Lars Edvard Danielsen