Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

mai 2019
ma ti on to fr
2 3 4 5
8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 4/6 kl.20-22

04.06.19

Storbyhuset 5/6 kl.20-21

05.06.19

Hinnahuset 12/6 kl.18.30

12.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19

Hinnahuset 19/6 kl.17

19.06.19


Hovedsamarbeidspartnere









 

 

Viktige støttespillere

 

 

En omgang var nok

En omgang var nok

Hinna tok sesongens andre seier borte mot Randaberg 2.

Skrevet av Erling Olsen den 05.05.2014

Selv om det var bløtt og kaldt, var det en fin og jevn gressmatte Hinna guttene løp ut på. Det var tydelig at Randaberg ikke var fornøyd med årets serieåpning, og mønstret et godt lag med flere A-lagsspillere. For Hinnas del manglet venstrebacken Eskild Gilje og Mikal Hjorteland. 

Kampen åpnet rolig, og vår twitteroppdaterer beskrev de første 25 minuttene med ett ord, "kjeeedelig". Det hadde han også ett poeng i. Det var lite som skjedde på Randaberg Stadion. Begge lag slet med det våte underlaget, og pasningskvaliteten gjorde at ingen av lagene kom til de store sjansene. Det skulle ta ca halvtimen før kampen første sjanse kom. Randaberg kom med et innlegg som ble styrt helt ved stolperoten, og kun en kjemperedning av Trym Abrahamsen hindret ledelse til hjemmelaget. I det 38 minutt får Randaberg hull på byllen etter at Hans Arne Haga slår en lang ball som treffer en motspiller i hånda og spretter til Randabergs Christer Håland som er alene gjennom og gjør ingen feil. Ut unødvendig og noe heldig mål. Minuttet etter kommer hjemmelaget på en kontring som resluterer i at Henrik Jelsa legger på til 2-0. En meget fin scoring, selv om det etter spill ikke var veldig fortjent. Hinna presser litt på etter de to kjappe scoringene, og får litt ut av ingenting utligningen. Mossi legger en flott krosser over til Daniel Stani som stupheader inn sitt første mål for sesongen. 2-1 til pause, i en omgang som hadde flere mål en sjanser. 

Andre omgang starter på en helt annen måte enn den første. Et heltent Hinna lag presser på fra start, og har flere store sjanser. I det 62 minutt har Hinna en stor dobbelt sjanse. Først ett skudd hvor Randaberg keeper Mathias Paulsen må ut i full strekk. På returen står Fredrik Fossmark klar, men liggende klarer keeper å redde den også til corner. På påfølgende corner blir det mye klabb og babb, før Bendik Aarstad får hamret inn den fortjente utligningen. 

Hinna fortsetter trøkket, og har noen virkelig store muligheter. Istedenfor er det Randaberg, som nesten ikke har vært på Hinnas banehalvdel hele omgangen, på vakkert hvis går opp i 3-2. Steffen Jacobsen limer ballen fra skrott hold helt oppe i hjørnet, via stolpen og utagbart for Hinnas keeper. Med 10 minutter igjen begynner det å se mørkt ut med tanke på 3 poeng, men da dukker kraftpluggen Bård Leedal opp etter mye rot inne i Randaberg boksen. Målet lignet 2-2 scoringen, hvor ballen blir hamret i mål fra like utenfor 5 meter. 

Hinna har rimelig god kontroll etter scoringen, og fortsetter å male på. Og med 4 minutter igjen blir Bård Leedal nok engang spilt gjennom, og alene med keeper gjør han ingen feil. Målet feires som vanlig i kjent Tim Cahill stil. 3-4! 

Bård feirer 3-4 scoringen

Bortelaget gjør noen bytter, og tar ut Mustafa Behi og tomålscorer Ledaal, og setter inn Ørjan Ohm og Nado. I desperat forsøk på utligning setter Randaberg opp mye folk, noe som resulterer i flere god Hinna kontringer. Og i kampens siste minutt slår Fossmark hardt inn i feltet, og treffer en Randaberg spiller som på uheldig vis limer ballen opp i krysset. Praktscoring!

Hinna kan dermed innkassere 3 nye viktige poeng i en kamp de dominerte i andre omgang. En kamp som startet kjedelig, men som avsluttet på forrykende vis. De røde seiler dermed opp på 3. plass, og er for alvor med i kampen om opprykk. 

Hinna (4-5-1):

Trym Abrahamsen- Sondre Risa, Hans Arne Haga, Lasse Norhus, Mustafa Behi- Daniel Stani, Bendik Aarstad, Frode Amdal, Geir Olav Helgøy, Fredrik Fossmark- Bård Ledaal

Benyttede innbyttere: Ørjan Ohm, Eivind Ovedal, Mahamadou Yussif, Jørgen Hansen

Kampfakta

Randaberg 2 - Hinna 3-5 (2-1)

Randaberg Stadion

Målscorere: 1-0 (Christer Håland), 2-0 (Henrik Jelsa) 2-1 (Daniel Stani) 2-2 (Bendik Aarstad) 3-2 (Steffen Jacobsen) 3-3 (Bård Leedal) 3-4 (Leedal) 3-5 (selvmål)

Dommer: Khalill Karrouch

Tilskuere: 10

Gule kort: Christer Håland (Randaberg), Bendik Aarstad, Jørgen Hansen (Hinna)

Alt av spillerstatistikk etter kampen finnes her. 

Kveldens morrosak

Daniel Edvartsen var lite fornøyd med de lave benkene i garderoben. Det fikk den pene dressbuksen hans smertelig erfare. Se resultatet selv!


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter