desember 2018

Hinnahuset 18/12 kl. 17-22

18.12.18

Før kampen: Randaberg 2 - Hinna

Klarer Hinna sin andre strake seier?

Skrevet av Erling Olsen den 02.05.2014

Det er et Hinnalag med selvtillit som reiser til Randaberg etter 4-2 mot Lura i forrige serierunde. Det kan endelig se ut til at laget har funnet formen de viste under sesongoppkjøringen. Men nå rettes alt fokus mot en vanskelig bortekamp mot Randabergs toerlag. Men hvordan har det egentlig godt med laget fra persillebygda i år?

Det ryktes om ett ungt og hardtarbeidende lag bestående av juniorer, krydret med noen mer etablerte a-lagsspillere. Likevel har det ikke endt slik de sortkledde nok hadde håpet på så langt. De ligger nå sammen med Mastra helt nederst på tabellen med 0 poeng, og en kamp mer spilt en Mastra. Selv om man ikke skal ta tabellen for bokstavlig så tidlig på sesongen, vitner dette om et lag som kommer til å kjempe på feil ende av tabellen i årets 4. Divisjon. Slik har kampene endt i år:

Midtbyden 1-0 Randaberg 2

Randaberg 2 2–5 Vidar 2

Brodd 4–2 Randaberg 2

Med 4-9 i målforskjell viser dette et lag som slipper inn mye mål, men som også kan være farlige offensivt. Kampen spilles på en forhåpentligvis jevn og fin gressmatte, noe vi i Hinna ikke har for vane å spille på. La oss håpe Randaberg ikke drar noen fordeler av det. Laget ledes av Arnt Ove Holter og Hans Mattis Hildonen, og mer om Randaberg kan leses her.

Hva så med Hinna? Vi har siden forrige kamp gjennomført 3 økter med mye trøkk og god intensitet. Det har vært fokus på en ny avslutningsøvelse, og tillegg har kampfri uke blitt benyttet til å vedlikeholde og bedre kondisjon. Blir spennende å se om denne øvelsen slår ut allerede i kampen mot Randaberg. Det har vært litt sykdom og grums i laget denne uken, men både Bård Ledaal og Mahamadou Mumini Yussif var tilbake på trening torsdag. Ellers er Mikal Hjorteland fortsatt usikker til kamp. Han trente mer eller mindre for fullt torsdag, men skulle ikke ha takles, noe som forteller at kroppen kanskje ikke er helt klar for kamp enda.

Etter å ha møtt de kanskje antatt beste lagene så langt, møter vi nå ett lag som er spådd noe lavere på tabellen. Hovedtrener Jørn Øvrebø har denne uken snakket mye om å ikke bruke for mye krefter på hva tabellen og tidligere kamper viser. Det er alltid et usikkermoment rundt hvor mange spillere toerlag stiller med fra a-laget. Videre utdyper han om viktigheten av å forberede seg hundre prosent på en knalltøff match, hvor vi møter ett lag som helt garantert vil gi alt for sin første seier. Det skal vi også være!

Så hvis du ønsker å droppe Vikingkamp eller andre gjøremål på mandag, ser vi deg gjerne på Randaberg Stadion klokken 19.00, hvor 3 nye poeng forhåpentligvis blir innkassert.

Få ellers med deg alt av spillerstatistikk og børs her.

Kampens liveoppdateringer her.