mai 2020

05.08.20

02.09.20

Undheim - GoldenBoys 2-2

Kampreferatet bærer preg av subjetivitet. Skrevet av gladgutten som kaller seg SUPER-BOGI. God lesning.

Skrevet av Nilsi Aarrestad den 23.04.2014

Hoi,Hoi,Hoi.
Sesongen e nå offisielt i gang!
Golden Boys startet som i fjor med bortekamp mot Undheim. Mens kampen i fjor ble spilt i møkka vær, med vind og regn i alle retninger, og elendig resultat.
Men i år, stilte vi opp på en middels minus gressplen på Undheim, i strålende vær, og faktisk ble det en del publikum også!
Kampen i dag starter meget bra, vi spiller flott fotball og holder ballen langs bakken, vi for ett mål annullert tidlig fordi noen(dommeren) ville at tvilling skulle være i offside, men men slikt skjer!

mens vi har dette presset og spillet, tømmer vi oss litt bak, og blir tatt på sengen av Undheim som går opp i ledelse, Pissemål selvfølgelig.

Men gleden til disse havrespisende forvokste menneskene skulle ikke vare lenge, for med ett blendane klikk-klakk spel og fantastisk gjennomspel av tvilling til SUPER-BOGI, som enkelt drar av Keeper og skrur ballen lekkert i mål fra spiss vinkel og utligner! JADDAA! dette e faktisk på film!

deretter blir det litt maling fra begge lag uden store sjanser, utenom ett par volleyforsøk fra Øystein, den gikk til himmels, og ett fra Mads som smalt rett utfor mål!
Så skjer det som ikkje ska skje, med sleppe inn ett pissemål, når Kjempen av ein stopper får gå gå gå og gå med ballen, og det ende i mål.. må verr den gigantiske kroppens feil.

stillingen 2-1 står seg t pause.. ufortjent og det laget som spiller best fotball ligger dessverre under!

Vi er alle enige om at i dag er vi det beste laget i pausen.
vi går ut og tar tak i kampen, spiller fotball langs bakken, og etter nok ett herlig angrep med mange pasninger og flotte detaljer, slår Coco, en flott ball til Levi, som smeller ballen i krysset! Lekkert!

etter målet fortsetter vi og skape haugevis med sjanser, og har 3 -4 100% sjanser som vi burde fått mer ut av, Undheim virker utrolig nok dårligere trent enn oss, WAAAOW! noen har drevet egentrening i påsken.

Kampen ebber ut i 2-2. uavgjort og poeng i første kamp, slettes ikke verst.
I garderoben etter kamp, finner vi ut at, Vegard har fått fine tær for en periode, dette er hans mening og han har også fått dette bekreftet av fruen! Stå på Vegard!

Ny spalte i referat: Dusjene på bortekamper: Her vil det komme en karakter på dusjene motstanderen stiller opp med. 1 ut Undheim, vet ikke hva vi skal gi her en 2+/3- sak, skuffende greier. Hadde store forventninger men endte opp med og bli skuffet!

Vil til slutt takke Ørjan, Fabian, og Arne Martin, som stilte fra A-laget, tusen takk for strålende innsats!
BB: Levi og Ørjan for lov til og dele denne. Ikke enig?? klage kan sendes i søppelposten på Mail! alle henvendelser vil bli oversett på fineste måte!
God natt