desember 2018

Hinnahuset 20/12 kl.18-22.30

20.12.18

Ny oppdatering

Siden forrige oppdatering er det blitt spilt 3 treningskamper og noen nye spillere er kommet til

Skrevet av Hans Arne Haga den 17.02.2014

Vi har siden sist spilt tre treningskamper:

3-1  hjemme mot FC Show. Kampen var preget av at det var første treningskamp. Hinna hadde kontroll, men det var en uryddig kamp. Show scoret på en av sine få sjanser.

6-3 hjemme mot FGI. Hinna tok ledelesen og hadde kontroll på kampen og skapte flere store sjanser uten å punktere kampen, i stedet slapp FGI til og det stod 2-2 til pause. Etter pause dominerte Hinna og burde satt mange flere av de store sjansene. Mål Fredrik x 3, Mossi, Ovedal og ?

2-0 borte mot Rosseland. Jevnspilt første omgang hvor Hinna er det førende laget. Bendik scorer etter ett frispark, blir feilaktig annulert for offside. Lasse Schance blir utvist etter 30 min etter en sen takling. Det koker hos dommer  (og spiller) og det ender med rødt. 0-0 til pause. I andre omgang er det banespillet jevnt selv om Hinna spiller med 10 mann. Vi har ballen en del og kommer til noen sjanser på kontringer, Rosseland får noen store sjanser helt på slutten, men debutant i målet Trym Abrahamsen tar alt. Mål: 1-0 Bendik på volley på en løs ball i feltet etter corner. 2-0 keeper forærer Sondre Benjaminsen som kalt runder ham og setter ballen i mål.

Flere nye spillere har altså komme til:

Trym Abrahamsen (f,1988), keeper, tidligere spilt for KIL\Hemne og Vidar. Studerte sammen med Bendik på NTNUI og kjenner en del av 88'er guttene på laget etter kniving om å være det beste laget på aldersbestemte nivå. Har trent med oss noen uker og debuterte mot Rosseland. Keeper med stor rekkevidde og god 1 mot 1.

Sondre Benjaminsen (f.1995). Angrep, tidligere FGI og Hinna. Kraftspiss som lager problemer for de fleste midtstoppere. Tilbake i Hinna etter ett år i FGI som dessverre var preget av at han hadde kyssesyken.

Michael Hjorteland (f.1990), sentral midtbane, tidligere FGI. Sentral midtbane med god teknikk og ro med ball som kan styre tempoet i spillet.

Vi er veldig glade for å ha med oss disse 3 nye spillerne som har løftet nivået på treningene de siste ukene. Vi er stortsett rundt 20 spillere på trening, til tross for at vi har hatt en god del skader de siste ukene. Vi har nå en stor tropp (noe vi ser er nødvendig med alle skadene vi har), og det er reel konkuransen om samtilige plasser på laget. Lover bra!

Siste treningskamp før avreise til Tyrkia er mot Madla på torsdag som nok er noen hakk opp i forhold til våre tidligere motstandere. Madla er opprykksfavoritt i sin 4.divisjons pulje.

Heia Hinna!!!