Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2021
ma ti on to fr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hovedsamarbeidspartnere 

 


 

 

  

 

Viktige støttespillere

 

 

Sesongsavslutning for G02

Sesongsavslutning for G02

G02 feiret en flott sesong med stil.

17.11.2013

Etter en lang sesong (som vel og merke enda ikke er ferdig!) så var det på tide å samle guttene til en hyggelig kveld med god mat og kjekt sosialt samvær på Storbyhuset. Mens pizzae'en ble spist så var det premiere på den nye storfilmen "Hinna G02 på fotballtur til England" på storskjermen. Med våre lokale helter i hovedrollene så ble turen til England i vår gjenopplevd. Med kul musikk og artige effekter så ble filmen godt mottatt av guttene.

Som det seg hør og bør ved en slik anledning så ble kaker servert etter hovedretten og det ble stormløp til serveringsdisken hvor Beate regjerte med stø hånd.

 Deretter var det quiz. Guttene ble delt inn i lag og med de mange vinnerskallene i sving så ble svarene underkastet intense diskusjoner før de ble avgitt. Quiz'en var fri for fotballspørsmål og beviste at guttene faktisk har fulgt med på skolen inimellom treningsøktene. 

 

Det ble kniving om seieren og quizmaster Arild kunne etter flere dobbeltellinger av resulattene slå fast at to lag stod likt i poengsum og dermed delte seieren. Premien var kinobilletter og meningen er at lagene som vant sammen skal gå på kino for å feire seieren.

Før hovedtrenerne Terje og Kenneth tok ordet og oppsummerte sesongen sammen med guttene så ble trenere, lagledere og oppmenn bedt om å reise seg for å motta en takk for innsatsen og guttene klappet og ropte.

Så ble hver gutt ble spurt hva som hadde vært høydepunktet i sesongen. Hver gutt reiste seg og fortalte kompisene hva som hadde gjort mest inntrykk. Det var mange forskjellige svar, vi nevner i fleng;

Englandsturen

Etne Cup

Lyngdal Cup

Hinna Cup

Morgentreningene

Besøk av Hans Martin på trening

Kamper som har hatt spesiell betydning

 

Trenerne var godt fornøyd og guttene fikk honnør for innsats og iver på trening og i kamp. Kvelden ble avsluttet med visning av glimt fra Lyngdal Cup på storskjermen.

Takk til Beate og Arild for en fin kveld og godt arrangement.

 

 

 

    


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter