mai 2020

Golden Boys er i støtet.

Skrevet av Nilsi Aarrestad den 01.02.2013

En måned er gått.

8 treninger og 1 treningskamp er gjennomført.

Totalt sett har kvaliteten vært bedre enn 2 foregående år. Selvsagt er det mye å gå på enda, men det skulle da bare mangle.

Noen spillere har ytret ønske om "skikkelige treninger". Med det menes en trening med litt mer innhold enn bare 4kant og spill. Her er det også lagt tilrette for utbedring av utholdenhet. Dette er enkel, men svært effektiv intervalltrening, der alle trener i eget tempo. Dersom den tilsier hurtig gange, så gjør man det. Ønsker man og har mulighet til å dra på litt mer, så gjør en det.

Gode treninger vil stort sett avholdes mandager.

Kosetreninger med 4-kant og spill blir onsdager.

Vi har beholdt de aller fleste spillerne fra ifjor. Og noen få nye er kommet til. Det er plass til flere.

Eirik Anda og Mads Martinsen er kommet ned fra A-laget. Jomar er kommet opp fra juniorlaget. Forøvrig er det en del som har sagt at de skal være med, men bare har vist seg en gang eller 2. Slike spillere kan tas på alvor om de dukker opp regelmessig.

Siden 2010 er nivået på gruppa blitt mye jevnere. De som var svakest har hevet seg mange hakk. Og topper som Hansi og Dui er ute av gruppa. Det gjør at vi får et jevnere mannskap, som ikke er like sårbart for forfall på 3-4 av de antatt beste.

Når det er sagt vil man nok merke tydelige forkjeller, spesielt i kamp, på dem som trener mandager (+evt litt egentrening) iforhold til de som bare velger koseøkta. Det kan legges tilrette for litt frivillig kardio etter onsdager og, dersom flere ønsker å komme seg i form.

JARL A-LAG - GOLDEN BOYS  1 - 2

Onsdag 30/1 møtte 13 vårkåte GoldenBoys opp på Jarlabanen for en kamp mot Bruntrøyene fra Hillevåg. GB gikk ut i en 4-5-1 / 4-3-3 formasjon. Vi valgte å ligge trygt i rammene og ikke presse for høyt. Første 20 dominerte vi kampen. Kristian Boganes, gikk på et løp i mellomrommet. Dette  hadde vi diskutert før avspark, men klarte ikke å utføre det ofte nok. Men Kristian brukte hurtighet på pasningen fra Nilsi. Fikk den med seg. Og etter litt klabb og babb kunne kan skli ballen inn bak en utmanøvrert Jarlekeeper. Siste 20 av 1. omgang ble vi litt for passive. Midbanen kom ikke helt oppi motstanderne. Lå 2 meter for langt ifra motstanderen. Og istedet for at vi får brudd og sjanser, kunne Jarl vende opp og starte angrep. De skapte etpar sjanser på dette, og det var helt greit at de utlignet før pause.

I andre omgang fikk vi justert litt. Kunne fortsatt vært enda litt tøffere i presset, men kontollerte stort sett bra. Jarl hadde vel 1 sjanse i 2. omg. Vinnermålet vårt 20 min før slutt var av den lekre sorten. Øystein Erfjord ble spilt opp. Slår en chippepasning (som undertegnede misliker, og synes flere av oss gjør alt for mye av) ut til Kristian. Denne gang var vi heldige med stussen på det sleipe underlaget. Kristian får Kontroll og spiller inn igjen foran boksen der Øystein får en relativt grei jobb med å sette balle imål. Etter dette skaper vi etpar sjanser til, men mangler bittelitt besluttsomhet til å kunne spikre seieren. Det hele ebber allikevel ut med en fortjent 2-1 seier til Golden Boys.

Alt i alt en kamp uten det helt store tempoet. Men gjennomføringen var bedre enn forventet. Takk for god innsats fra alle mann.

Laget; Køhn, Martin, Mads, Steven, Svendsen, Sveini, Øystein, Nilsi, Kristian, Vegard, Magnus, Jan, Dalen. Alle spillerne fikk minimum halvannen omgang. (med unntak av skader)

Ser godt ut!

Go Go Golden Boys!