Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

juli 2020
ma ti on to fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Hinnahuset 5/8 kl.20-22

05.08.20

Hinnahuset 2/9 kl.20-22

02.09.20

Hinnahuset 7/10 kl.20-22

07.10.20

Hinnahuset 4/11 kl.20-22

04.11.20

Hinnahuset 2/12 kl.20-22

02.12.20


Hovedsamarbeidspartnere 

 


  

 

Viktige støttespillere

 

 

Garderobesnakken

15.03.2011

 

 

GARDEROBESNAKKEN

SESONGEN 2009

 

Av daværende Hinnaspiller Roy Andre Erland

 

 

 

UKE 21

 

Denne uka dro vi til Rogalands fineste by, Sildabyen Haugesund. Eller som vi fra nordpå kaller henne; ”Perlå i vest, alltid bruk sydvest”. Jeg merket at humøret til alle i bussen steg formidabelt, det er jo ikke hver dag en gjeng med misforståtte Siddisser får muligheten til å besøke sin vakre nabo i nordfylket. Det er bare så synd at vi besøkte den dårligste bydelen i byen. Det hadde vært andre boller om vi hadde rullet gjennom VIP-bydelene, Haugå, Gard, Austrheim, Kattanakk og Bleikemyr. Men men, hadde vi gjort det, frykter jeg flere ikke hadde villet reise hjem igjen.

 

Kampen ble spilt mot Nord, på Nord stadion, en av de bedre grassbanene i fylket (min påstand). Hjemmelaget arbeidet hardt og gav oss kamp for poengene, men nok en gang skulle Hinnas fjerde sønn, Fedda Fossmark stjele showet. Han puttet først utlikningen til 2-2 og deretter seiersmålet til 2-3. Til takk får han kun en éner til takk av Aftenbladet. Det bør også nevnes at vi så årets angrep; en fantastisk opprulling deriblandt en fin stikker fra Remi, hælspark fra Samen og et sleivspark fra verdens lateste mann som resulterer i K-Fed sitt avgjørende mål. Dette og fire innbyteres fantastiske innlevelse bak mål kan sees på http://www.lokalsport.no/p/f?p=2002:22:2007698000229019::::P22_PK_MATCH_ID:565.

 

På vei hjem fra Vestens perle, kokte vi i hop noe som kan vise seg å være det neste store reality konseptet. I mangel på fantasi og i en trang syv-seter var det vel ikke stort mer å forvente  av samtaleemne fra atten slitne fotballspillere som savnet Paradise Hotel. Vi skal ikke trekke fram alle de skitne aspektene av dette reality-konseptet, bare presentere det kort. Slik at de som kan tenke seg å delta, skriver en melding til Ingve, med kodeord SENGEPRESTEN.

 

Konseptet er; fjern alt du har sett tidligere, fjern huset (BigBrother), fjern gården (Farmen), fjern Paradiset. Alt du får er en seng på 16x16 meter. Denne er inndelt med myggnetting slik at en har 8 arbeidsrom. Det blir da veldig intimt. Krangling er lov, ja faktisk, krangling er påbudt. Kondomer er ikke lov, dette er bannlyst. Og det skal jobbes. HELE tiden. Nå er vi enda usikker på en viktig del av det som skal skje videre. Vi vet at vi skal ha åtte damer inni i sengehalmen hvorav alle skal være nakne. Nøyaktig hvor mange gutter er vi pigameg ikke sikker på. Enten så blir det 8 eller så blir det kun 1. Ved siste avstemning, helte flertallet mot kun én mann, og denn mannen var en navngitt kaffe-gutt fra Hinna.

 

Så kommer poenget. Vinneren er det paret som først blir gravid. easy-peasy. Den som først kan vise mage har vunnet. Dette er jo et konsept som kan følges i 9 måneder. Det blir nesten som et slags bissart naturfag-program. For de skitne detaljene kan en skrive en mail til underegnede og jeg skal fordele dere videre til den som best kan svare på deres skitne spørsmål.

 

Det som kan nevnes at denne reality serien har jo så mange interressante vrier. Den kan jo fortsette i det evige. Først kjører en vanlig konsept en fire fem år, så kaster en inn ungene til det de første parrene og lar de konkurere om å formere seg, så har du det gående. Sikker vinner.

 

Tirsdag kjørte vi vanlig trening, med firkant, overtallsspill, avslutningstrening og boks. I firkant er det flere som begynner å fremheve seg, Lasse kjører tunneller som om det var innsidepasninger og Ingve later til å ha tatt over tronen etter sin yngre bror Rolvi.

 

Under avslutningsøkten så er det riktignok de andre, med Sveinung som pasningslegger, som trekker det lengste strået. Men vi antar avtalt spill fra Aslak sin side som gjør tabbe etter tabbe for dem, mens han står som en keeper-gud (les:F.Olsen) mot oss. Vi taper 9-10.

 

Under boksøvelsen denne dagen, knuuuser vi gamle de unge. Det var ikke snakk om å henge med i svingene en gang.

 

Rekruttlaget spilte kamp på torsdag før A-lagstreningen. Vi var 8 spillere fra A-laget med her, og mange viste seg fra en bra side. En må bare nevne en situasjon som ble til scoring. Anders Sol forserer inn på motstanderens banehalvdel, runder en mann og fosser videre. Da han nærmer seg sekstenmeteren forventer jeg et sexy veggspill slik at Sol kan gå på skudd. Men neida, han dra en to-fots pasningsfinte som gjør at jeg må skjerme tredjemann. Vi må vel ha sett ut som to forlatte sædceller, hvor den éne rydder i rusket og báner vei for den andre som  skal jobbe seg gjennom eggcella. Det er bare det at sperm-klatten Anders tenker ikke på å spise eggcelle (score), han legger en meget presis pasning til Lars Nødland som glir inn på bakre og putter sikkert i det åpne målet. Befruktning.

 

A-laget trente også på torsdag, etter rekr kampen. Denne treningen besto i opprulling offensivt og boks. Vi gamle knuste de unge, som jeg merker meg at jeg har skrevet 27 ganger siden januar. Er ikke de unge like god som de gamle? Klarer de å heve seg til neste uke? Jeg tror ikke det. Det bør vel være bevis nok på innsatsen fra de gamle når Løkka må ut med hjertesvikt etter beinhard jobbing. Forbilledlig.

 

Jeg benytter også anledningen til å sende varme hilsener til Børge som har vært så uheldig å ødelegge beina sine. Håper du får operert, og det fort, slik at du kan begynne rehabilliteringen og være tilbake til neste sesong. God bedring Børge.

 

 

 

UKE 20

 

Denne uka kjørte vi intern kamp mot Rekruteringslaget på mandagen, vanlig trening på tirsdag og kamp mot lilleputt fra jåttåvågen Viking2 på Torsdagen.

 

Mandagens kamp var en internkamp mellom A-laget og Rekrutteringslaget. Lagene var tidlig sammensatte av Villminken, men navn og formasjon på banen ved avspark liknet ikke i det hele tatt den som sto på papiret noen dager i forveien. Ei heller ble de samme spillerne benyttet på samme posisjon kampen ut, ja, noen ble ikke engang på samme laget. Det blir som en hel sesong i en av de europeiske ligaene, bare hvor ÉN kamp representerer alle kampene og spillere blir solgt og kjøpt gjennom hele kampen. Men det er vel  det som er fordelen med internkamper, at en skal få prøvd spillere i ulike posisjoner, men det føltes rart.

 

Kampen ble spilt 3x20min ikke akkurat blod-sparring. Rekruttslaget styrte første omgang ledet av en opplagt Mirza. Han skriker alltid høyt og vil mye. Og da Ingve ikke var helt påskrudd skapte dette flere sjanser for Rolvi, som ikke klarte å putte forbi Danny.

 

Et skår i denne økten var stakkars Børge som gikk i bakken og holdt seg til sitt dårlige kne. God bedring krykke-mann, håper du er tilbake snart. Du vet, hvert sekund på banen teller når en har nådd din  alder. (J)

 

Tirsdagen var det vanlig trening. Sveinung ledet treningen denne uka da Villminken sonet karantene for dårlig oppførsel på  torsdagstreningen forrige uke. Men det skulle vise seg at Sveinung kan vise seg å være enda litt sintere enn Villminken. Etter oppvarming og firkant, var det overtallsspill i boks. Etter første runde hadde det nok ikke vært rare greiene og se på, og høylytte trusler om både helvetes-intervalltreing i Sørmarka og Paradise-Hotel-nekt for flere betalte seg i bedre tempo og engasjement. Men der Villminken blir hysterisk når et lag har mange brudd på ball, róser Sveinung og gir deg en klem for nettopp dette. Det er meget forvirrende. Det er neste som at dersom mamma sier nei, så vet du at du kan gå til pappa og få et ”tja...”.

 

Torsdagen spilte Alaget mot Viking mens rekruttlaget spilte det kjente HinnaGausel-derbyet; på samme tid (?!?). Undertegnede spilte derby og fikk dessverre ikke sett hele A-kampen. Vi fikk kun sett oppvarmingen og begynnelsen av kampen.

 

Under oppvarmingen vil vi spesielt trekke frem Erlend Tjøtta Vie, som en fantastisk sidevegg under minityrspilløkten. Han traff på 6 av 7 avleveringer og det såg ut til at han ikke svettet engang. Fabelaktig.

 

En bør også trekke frem Ole Salthe sin  sky-drager fra midtstreken som rappellerte seg nedover innsiden av nettveggen; og dette gjorde han faktisk uten musikk på ørene. En fantastisk prestasjon. Men; det bør nevnes at det var ikke en eneste annen spiller på banen og vinden var meget fordelaktig for Ole denne dagen.

 

En kan også nevne Fossmark sin lompe som gikk i en slapp pølse-bue over keeper og spratt initiativløst av tverrligger før den satte seg på huk foran Kotenko. Du bør nok drive litt skuddtrening istedenfor å spise is på søndag, Fedda.

 

På Knudamyrå (rett på siå av Knudepunktet vaffelbu) spilte Rekkarungane mot ForusGausel. Skal ikke legge ut om kampen her, bare nevne at vi slipper inn to utrolig enkle mål og spiller amatørlig forsiktighetsfotball i første omgang, men dominerer andre omgang. Kampen ble forresten dømt av FG sin egen Frode Olsen (?), ikke spør. Det jeg derimot ville fortelle om er den verste hendelsen på en fotballbane jeg har opplevd.

 

En FG-spiller mottar ballen på midtstreken. Kenneth og jeg løper mot han, noe vi skulle angre på da vi får orkesterplass og fullt utsyn på det som skal skje. Spilleren gjør en litt merkelig bevegelse, slik at ballen spretter ut mellom beina hans, før han segner om i bakken. Det er da vi hører LYDEN. Som om en tar en middels stor kvist og knekker den i to. Så kommer SKRIKET. Det var forferdelig, og så strekker han foten ut og en ser en meget unaturlig stilling på fotbaken hans i forhold til leggen. Leggbeinet hans ser ut til å være knukket tvert av og presser mot huden. Det var ikke noe pent syn. Og det som var katastrofalt var at ambulansen brukte nesten 3 kvarter på å komme. Vi har stor medlidenhet med spilleren og håper på en fullstendig og snarlig tilbakekomst til fotballen. God Bedring.

 

Med dette ønsker jeg dere en god helg. Piis.

 

 

 

UKE 19

 

Jaja, da var vi på an igjen. Leroy Ibsen er tilbake fra offshore, og rede til å oppta garderobesnakken. Fra Nordsjøen har jeg tatt med meg trehundreogfireåsøtti fargestifter og det er mange blanke ark som skal fylles ut fremover.

 

Mandag var min første trening med ball på tre uker og det merktes. Etter å ha levd på offshore-stormannskost laget av polske kokker som har emigrert til England, sier det seg nesten selv hva som var hovedingrediensen; fett(!?!). Med tre måltider til dagen kunne en nærmest merke valpefettet elte seg over beltet og vokse dag for dag. Da også treningsstudioets to eneste kondisapparater (sykkel og skimaskin) hadde blitt ødelagt av bóle-Gary, var det ingen vei å kontrollere kroppens forfall. Den eneste form for kondistrening var de tre daglige turene høyrehånda gikk med kjærlighets-muskelen.

 

Så det var som å hoppe åtte ganger etter Wirkola for meg å prøve å holde tett på mann i boks. På mandagens trening hadde Villminken introdusert en ny (for meg) vri på straffen av å slippe mann i boks. Mann mot mann, og om din mann scorte, var straffen 5 pushups med én gang. Dette medfører dobbelstraff da dine medspillere er en mann i manko. Det er vel ikke å stikke under en stol at et sikkert bet her er å ta ut unge lovende Nordhus da han, slik jeg husker han, ikke er den mest mobile. Jeg husket feil. Han hadde etablert noen heftige rykk, og jeg hadde ikke kontroll. Lasse har vel ikke scoret så mange mål i boks siden 90-tallet, da han var en sju-åtte år.

 

Tirsdag hadde vi litt formasjonstrening inn mot kampen på torsdag. Etter dette var det overtallspresspill (2lag mot 1). Etterfulgt av boks. Boksen varte lenge nok til at ingen fikk med seg Uniteds nedsabling av møkkalaget Arsenal. Men i boksspillet fikk vi jo med oss en del andre morsomme opplevelser. Bl.a en ikke-keeper sine latterlige forsøk på å holde ballen ute av mål, og lagkameratene hans pågående frustrasjon hver gang han mislykkes i dette.

 

I tillegg har jeg hørt rykter at i løpet av de siste tre ukene, at Lasse har slått tunell på intet mindre enn Børge (kan tro på, har jo blitt litt skjeiv i benstillingen i det siste), Ingve (vanskelig å tro på, mannen er jo smal som en rake mellom beina) og Rolvi (Tror jeg ikke på. INGEN slår tunell på Rolvi.).

 

Registrerer også at K-Fed har begynt på betale for seg, etter den dyre overgangen fra Randaberg. Tre mål i en kamp. Synd Nordhus lager nesten like mange straffer i samme kamp at vi ikke nailer tre poeng. Men pytt pytt.

 

Jeg må også få benytte anledningen til å ønske Løkka lykke til med eksamen på mandag. Det høres ut som en kjip ting å sitte inne å lese HELE helga, men men, det må jo til... Om det er noen som IKKE skal lese hele helga, er dere hjertelige velkomne til kortspill og snacks hos meg på lørdag.

 

Med disse få ord, anser jeg Garderobesnakken for åpnet igjen, og håper på mange flotte treninger, magiske øyeblikk og et lass av poeng i sekken fremover.

 

  

 

UKE 19

 

Jaja, da var vi på an igjen. Leroy Ibsen er tilbake fra offshore, og rede til å oppta garderobesnakken. Fra Nordsjøen har jeg tatt med meg trehundreogfireåsøtti fargestifter og det er mange blanke ark som skal fylles ut fremover.

 

Mandag var min første trening med ball på tre uker og det merktes. Etter å ha levd på offshore-stormannskost laget av polske kokker som har emigrert til England, sier det seg nesten selv hva som var hovedingrediensen; fett(!?!). Med tre måltider til dagen kunne en nærmest merke valpefettet elte seg over beltet og vokse dag for dag. Da også treningsstudioets to eneste kondisapparater (sykkel og skimaskin) hadde blitt ødelagt av bóle-Gary, var det ingen vei å kontrollere kroppens forfall. Den eneste form for kondistrening var de tre daglige turene høyrehånda gikk med kjærlighets-muskelen.

 

Så det var som å hoppe åtte ganger etter Wirkola for meg å prøve å holde tett på mann i boks. På mandagens trening hadde Villminken introdusert en ny (for meg) vri på straffen av å slippe mann i boks. Mann mot mann, og om din mann scorte, var straffen 5 pushups med én gang. Dette medfører dobbelstraff da dine medspillere er en mann i manko. Det er vel ikke å stikke under en stol at et sikkert bet her er å ta ut unge lovende Nordhus da han, slik jeg husker han, ikke er den mest mobile. Jeg husket feil. Han hadde etablert noen heftige rykk, og jeg hadde ikke kontroll. Lasse har vel ikke scoret så mange mål i boks siden 90-tallet, da han var en sju-åtte år.

 

Tirsdag hadde vi litt formasjonstrening inn mot kampen på torsdag. Etter dette var det overtallspresspill (2lag mot 1). Etterfulgt av boks. Boksen varte lenge nok til at ingen fikk med seg Uniteds nedsabling av møkkalaget Arsenal. Men i boksspillet fikk vi jo med oss en del andre morsomme opplevelser. Bl.a en ikke-keeper sine latterlige forsøk på å holde ballen ute av mål, og lagkameratene hans pågående frustrasjon hver gang han mislykkes i dette.

 

I tillegg har jeg hørt rykter at i løpet av de siste tre ukene, at Lasse har slått tunell på intet mindre enn Børge (kan tro på, har jo blitt litt skjeiv i benstillingen i det siste), Ingve (vanskelig å tro på, mannen er jo smal som en rake mellom beina) og Rolvi (Tror jeg ikke på. INGEN slår tunell på Rolvi.).

 

Registrerer også at K-Fed har begynt på betale for seg, etter den dyre overgangen fra Randaberg. Tre mål i en kamp. Synd Nordhus lager nesten like mange straffer i samme kamp at vi ikke nailer tre poeng. Men pytt pytt.

 

Jeg må også få benytte anledningen til å ønske Løkka lykke til med eksamen på mandag. Det høres ut som en kjip ting å sitte inne å lese HELE helga, men men, det må jo til... Om det er noen som IKKE skal lese hele helga, er dere hjertelige velkomne til kortspill og snacks hos meg på lørdag.

 

Med disse få ord, anser jeg Garderobesnakken for åpnet igjen, og håper på mange flotte treninger, magiske øyeblikk og et lass av poeng i sekken fremover.

 

 

UKE 14

 

Garderobesnakken denne uken blir, som sist, litt amputert da webmaster har jobbet sene kvelder, som igjen går utover kvaliteten på Garderobesnakken. Undertegnede lover forbedring, da de siste tiders sammenlikning med Ibsen, må opprettholdes.

 

Den siste uka har ikke vært rik på utenomjordiske opplevelser på Hinna stadion, og inkluderer du også Villminken sin siste tids sensurering av sexy-fotball, ligger det an til en kjedelig affære. Men ting som har skjedd, er to treninger mandag og tirsdag med noen nye spillere, helt greit nivå på selve treningene og de gamle som knuser de unge i boks og halvbane spill begynner å bli den røde tråden på Hinna treninger. Lite fiks-fakteri, men Rolvi lover (etter det han viste mot Vaulen igår) å ha et foredrag for resten av spillergruppen på mandag. Tittelen på foredraget lyder ”7 spektakulære måter å gi ballen, upresset, til motstanderen”. Den inneholder sexy-football innslag fra footsal miljøet og en del hæler, men mest flikking.

 

Andre ting som observeres er ”To ungutter fra Randaberg” som helst nyter dusjetid sammen etter alle andre har gått. Det skjer veldig mye der inne i dampen sier de, men de lager ihvertfall ikke lyder.

 

Siden det ikke har skjedd så mye annet, tenkte jeg å lage et uoffisielt kampreferat fra kampen mot EIK på fredag, hvor vi satte et punktum for 24 kamper på rad uten tap (23 seirer og ett uavgjort). Dette referatet gjengir ikke kampen slik den var, det hadde blitt altfor trist, men gjengir den slik den kunne vært om Hinna hadde vært skrudd på. Here it goes:

 

”Jaja, Hinnas seierrekke virker uendelig lang, og sist tap kom før sankthansaften ifjor. Dagens kamp mot EIK endte fabelaktig til Hinna, med seier 5-0. Jeg er noe usikker på når pausen inntraff, da en ivrig bilist skapte epileptiske tilstander på sidelinjen med sine féte bi-xenon lys. Så dette referatet blir skrevet som om det var en lang omgang.

HinnaFK åpner friskt og kommer til flere astronomiske sjanser etter flotte opprullinger første minuttene, men det er først når Rolvi gjør seg klar på sidelinjen for å ta innkast at vi skulle få uttellig. (apropos innkast Rolvi, kan ikke du begynne å ta de saltoinnkastene, det ser så sinnsykt fett ut) Han kaster langt inn i feltet og hvem andre en Hansi rager høyest å setter ballen iskaldt i må, på et sykkelspark. Dæven den gutten har en atletisk kropp. 1-0; Rock n roll.

 

2-0 kommer etter et samspill som kun kan gjøres av de to tidligere siamesiske-tvillingene med telepatiske evner, Børge og Ragnar. Dette er nok noe som ble innøvd i på en slette langt nord for Nærbø før de så dagens lys på Hinna, sammen igjen, og som de har finjustert på Adidas stadion i over 3 måneder. Ragnar legger ballen til Bøgge som fryktløst setter den forbi keeper, med hofta. ”Æ scåræ når æ vil, førr æ ælske Lee Sharpe”

 

Etter dette legger EIK seg litt bakpå og skjønner hvordan denne kampen kommer til å ende..

 

EIK gir opp og etter et innlegg fra Anders Sol legger Espen A seg bakpå og brassesparker ballen helt opp i vinklen, utagbart for keeper. At dette skjer fra nærmere 16 meter og at Espen A har på seg 3 ildsinte EIK-forsvarere og at han har glemt å knyte den venstre skolissa gjør ikke prestasjonen noe dårligere. Det nevnes også at Espen A hadde fått et hardt slag i venstre armen akkurat der han har tatt BCG vaksinen på skolen før på dagen.Hinna festfotball.

 

Hvis det skulle vise seg at det var pause i denne kampen, tror jeg det var ca her den inntraff, men det blir detaljer og detaljer er ikke vits i å henge seg opp i.

 

Neste Hinnamål kommer etter at ballen blir lempet inn i feltet og Løkling legger opp til Thomas Bergo (?!?) som ser like kald ut som kjølelageret til Fatland Slakteri (?!?) og setter ballen i mål. 4-0, og Thomas må gå av banen da beina skjelver av nervøsiteten som produsertes i forkant av sjansen.

 

HinnaFK styrer resten av kampen, men er mindre effektive, og mange 100% sjanser blir brent, de aller fleste av Bøgga.

Men vi skulle få et mål til det kommer etter et innlegg fra Espen H som treffer hodet til Remi. Remi header til Ole (luftens baron) som header til Lasse, Lasse flikker med hofta si til Rolvi. Rolvi drar en såledragning i stolpen og Hansi er på returen som alltid. 5-0.

 

I sluttsekundene tar Ander Sol ballen fra en EIK-spiller og forsvaret deres er like fraværende som ”flyt i trafikken” på Forus i rushtrafikken. Han legger ballen til Løkka som fosser frem mot keeper ute av balanse og som er langt utenfor den firkanten en keeper strengt tatt bør oppholde seg i. På sin venstre side dukker Villminken opp (?!?). Villminken har blitt så engasjert i sluttminuttene, og frustrert over Børge sine brente sjanser at det har rablet for han. Uansett får han aldri ballen, da dommer blåser, og villminken ødelegger det som kunne ha vært halvvåte drømmer uten klimaks om en 6-0 seier. ”

 

UKE 13

 

Denne ukes Garderobesnakk blr ikke særlig lang da vi har kun hatt én trening denne uka, og to kamper.

 

 

Mandag 23.03.09

Mandag var en kjekk trening. Vi var atten mann. Oppvarming som vanlig og så firkant. Etter dette øvde vi press og sideforskyvning etter hva vi viste i den ”begredelige” første omgangen mot BryneB sist uke. Deretter var det 3 mot 2, som er en hyggelig øvelse da forsvaret vårt aldri klarer å demme opp for den fossende kraften av vårt angrep. I tillegg er det alltid gøy å score på Aslak da han blir så varm av det.

 

Under spilløvelsen ledet de gamle 9-1 før kjetil sier at første mål vinner. Da vant vi gamle liksågodt 10-1 J. Lasse var forbannet.

--- --- ---

 

Tirsdag24.02.09

Kamp mot Vidar, som iflg Kjetil er andredivisjons beste tredjedivisjonslag, eller var det tredjedivisjons beste andredivisjonslag? Jeg husker ikke.

 

Spøk til side. Dette var en meget viktig kamp for oss, da vi fikk kvesse klør mot puljefavoritten i den andre tredjedivisjonspulja. Vi skal ikke stikke under en stol at Vidar satt oss under meget høyt press, og vi ser at Vidar blir vanskelige å få has på i sesongen som kommer. Vi fikk virkelig kjent et toppnivå som vi muligens møter i serien i år, Vidar var presise og hurtige i pasningsspillet og dobblet mange ganger på kant. Men dette var bra, da vi har ikke blitt satt under et slikt press før, og det er viktig å bli vant med.

 

Vi skal heller ikke si at det var enveiskjøring, da vi viste bra spill også. Spesielt etter første omgang og kjetils tordentale, tok det seg opp. Det var ikke akkurat en sinding Villmink ute på sidelinjen som bevitnet laget sitt ikke prestere godt nok. Vi prater da liknende situasjoner som Ferguson, Beckham og en fotballsko. Undertegnede fikk selv to appelsin-skrell sparket på seg. Ett traff meg meget kvasst i leggen, og det andre sneiet øyreflippen min. Det var meget dramatisk.

 

Uansett; vi fikk verdifull informasjon i forhold til hvordan våre svakheter skal forbedres. Og det var bra å se at selv på mindre bra dager så vinner gode lag, og det endte 2-1. Ragnar plasserte ett banan-frispark via tverrligger og inn. Rolvi tok på det andre med seg ballen, joggende, inn i sekstenmeteren. Ingen presser, og Rolvi, kald som fisken i Lofoten, plasserer ballen forbi keeper. Fra skrått hold. Vi hadde også flere andre sjansen ved K-FED i første omgang, og undertegenede hadde også en saftig én i andre omgang, som vi ikke beskriver utfallet på.

 

24 kamper, én uavgjort og 23 seire. Nå venter Egersund på fredag.

 

--- --- ---

 

Torsdag26.02.09

Sponsorkveld. Hansi, Espen, Løkka, Lasse, Børge og Undertegnede representerte stort sett både A-laget og alle spillere i klubben, da resten som møtte var trenere og oppmenn. Stikkordet for kvelden var DØRÅPNERE, Hvordan-synge-blues-på-sur-gitar og Anita Rapp 8som holder seg meget bra, presenterte Jenteløftet til NFF.

 

Børge skal presentere kontrakten mot AG Johnsen videre mot hele klubben, som potensielt kan føre til millioner i Hinn-kassa. Se Knut ”Shiverbone” Roppestad på myspace her: http://www.myspace.com/knutshiverbone

 

--- --- ---

 

Noen uformelle kåringer:

 

Ukas Kommentar:

Guttar, me e nødt å forberede oss på det som komme bakfra...

K.Hundhammer. prater om to ting på en gang. Presspill og Presshygge.

 

Ukas Omgjengelige:

Vaktmesteren som alltid stiller bra opp med god kaffe, uten gruff, og en hyggelig prat.

 

Ukas Matematiker:

”100-64 er 37, nei 27. Eeeeh 36.”

Uvisst.

 

Ukas Dårligste baneholder:

Jokke, som enda ikke har klart å fikse dusjene våre. Få fingen ut mann. Vi forstår at frustrasjonen er stor etter at Brodd kun klarte 1-1 mot Vaulen, men det betyr ikke at det skal gå utover dusj-hyggen til Hinna.

 

 

UKE 12

 

Denne ukes Garderobesnakk blr ikke særlig god på innhold fra Hinna stadion, da det har vært kamper og fysiske økter denne uka. Men de beskrives kort og så kommer et godt gammelt eventyr. Det sies allerede på forhånd at eventyret har ingen intensjon å dra paraleller til verken noen i trenerteamet eller noen av de som arbeider i brakka, men undertegnede ser at det lett kan gjøres.

 

 

Mandag 16.03.09

Mandag var en helt grei trening. En del forfall. My jabbing i garderoben fra villminken, men de gamle knuste de yngste i utvidet boks. Et fantastisk mål av Anders Solgård, og en fantastisk redning av K-fed.

--- --- ---

 

Tirsdag17.02.09

Fysisk trening med Dio. Mange som ikke taklet utfall-øvelsen og ikke klarte å SITTE å drite dagen etterpå.

 

--- --- ---

 

Onsdag18.02.09

Kamp mot Bryne2. 10-3. 5-3 til pause og Villminken var lynings og i sitt mest uhyggelige humør. Men det så ut til å hjelpe da andre omgang var ”godkjent” og vi vant 5-0. Det nevnes at vi scoret noen særdeles vakre mål og Anders Sol hadde to assist, riktignok lukket han øynene og klarerte ballen så langt han kunne på begge to.

 

--- --- ---

 

Torsdag19.02.09

Trening. 10 mann møtte.

 

--- --- ---

 

Noen uformelle kåringer:

 

Ukas mest frustrerte og Ukas comeback:

Villminken. Fra å være meget hyggelig og å strø rundt seg med varme gloser i forrige uke, var han tilbake der vi alle husker ham denne uka.

 

Ukas Eventyr er hentet fra Asbjørnsen og Moe's NORSKE FOLKEEVENTYR:

 

Det var engang en kone som hadde syv sultne unger, og dem stekte hun pannekaker til. Det var råmelks-kake, den lå i pannen og este seg så tykk og god, og ungene sto omkring, og gamlefar satt og så på.

 

"Å, la meg få litt pannekake, mor mi, jeg er så sulten," sa den ene ungen.

 

"Å kjære deg," sa den andre.

 

"Å kjære, vene deg," sa den tredje.

 

"Å kjære, vene, snille deg," sa den fjerde.

 

"Å kjære, vakre, vene, snille deg," sa den femte.

 

"Å kjære, vakre, vene, gode, snille deg," sa den sjette.

 

"Å kjære, vakre, vene, gode, snille, søte deg," sa den syvende, og så ba de om pannekake alle sammen, den ene

vakrere enn den andre, for de var så sultne og snille.

 

"Ja, barna mine, bi nå bare til den vender seg," sa hun - til jeg får vendt den, skulle hun sagt - "så skal dere få pannekake alle sammen; se bare hvor tykk og velnøyd den ligger der."

 

Da pannekaken hørte dette, ble den redd, og rett som det var, så vendte den seg av seg selv og ville ut av pannen; men den falt ned igjen på den andre siden, og da den hadde stekt seg litt på den også, så den ble fastere i fisken, spratt den ut på gulvet og trillet avsted som et hjul ut gjennom døren og bortetter veien.

 

"Hei, da!" Kjerringa etter med pannen i den ene hånden og sleiva i den andre, det forteste hun kunne, og barna etter henne igjen, og gamlefar hinkende etter til slutt.

 

"Hei, vil du bie! Knip den, ta den, hei da!" skrek de i munnen på hverandre og skulle ta den på spranget og fange den igjen. Men pannekaken trillet og trillet, og rett som det var, var den så langt unna at de ikke kunne se den, for pannekaken var flinkere til bens enn alle sammen. Da den hadde trillet en stund, så møtte den en mann.

 

"God dag, pannekake," sa mannen.

 

"Gu'signe, mann brann," sa pannekaken.

 

"Kjære mi pannekake, trill ikke så fort, bi litt og la meg få ete deg," sa mannen.

 

"Når jeg har gått fra kone krone, gamlefar'n, og sju skrikerunger, så kan jeg vel gå fra deg, mann brann," sa pannekaken, og trillet og trillet til den møtte en høne.

 

"God dag, pannekake," sa høna.

 

"God dag, høne pøne," sa pannekaken.

 

"Kjære mi pannekake, trill ikke så fort, bi litt og la meg få ete deg," sa høna.

 

"Når jeg har gått fra kone krone, gamlefar'n, sju skrikerunger, og mann brann, så kan jeg vel gå fra deg, høne pøne," sa pannekaken og trillet som et hjul bortetter veien. Så møtte den en hane.

 

"God dag, pannekake," sa hanen.

 

"God dag, hane pane," sa pannekaken.

 

"Kjære mi pannekake, trill ikke så fort, bi litt og la meg få ete deg," sa hanen.

 

"Når jeg har gått fra kone krone, gamlefar'n, sju skrikerunger, fra mann brann og høne pøne, så kan jeg vel gå fra deg, hane pane," sa pannekaken, og la til å trille og trille, det forteste den orket. Da den hadde trillet en lang stund, så møtte den en and.

 

"God dag, pannekake," sa anda.

 

"God dag, ande vande," sa pannekaken.

 

"Kjære mi pannekake, trill ikke så fort, bi litt og la meg få ete deg," sa anda.

"Når jeg har gått fra kone krone, gamlefar'n, sju skrikerungen, fra mann brann, høne pøne og hane pane, så kan jeg vel gå fra deg, ande vande," sa pannekaken, og tok til å trille og trille, det forteste den orket. Da den hadde trillet en lang, lang stund, møtte den en gås.

 

"God dag, pannekake," sa gåsa.

 

"God dag, gåse våse," sa pannekaken.

 

"Kjære mi pannekake, trill ikke så fort, bi litt og la meg få ete deg," sa gåsa.

 

"Når jeg har gått fra kone krone, gamlefar'n, sju skrikerunger, fra mann brann, høne pøne, hane pane, og fra ande vande, så kan jeg vel gå fra deg, gåse våse," sa pannekaken, og trillet avsted igjen.

 

Da den hadde trillet en lang, lang stund igjen, så møtte den en gasse.

 

"God dag, pannekake," sa gassen.

 

"God dag, gasse vasse," sa pannekaken.

 

"Kjære mi pannekake, trill ikke så fort, bi litt og la meg få ete deg," sa gassen.

 

"Når jeg har gått fra kone krone, gamlefar'n, sju skrikerunger, fra mann brann, høne pøne, hane pane, ande vande, og fra gåse våse, så kan jeg vel gå fra deg, gasse vasse," sa pannekaken, og tok til å trille og trille, det forteste den orket.

 

Da den hadde trillet en lang, lang stund, så møtte den en gris.

 

"God dag, pannekake," sa grisen.

 

"God dag, gylte grisesylte," sa pannekaken, og la til å trille og trille, det forteste den orket.

 

"Nei, bi litt," sa grisen, "du trenger ikke til å bråfly slik, vi to kan da gå i mak og slå følge over skogen; det skal ikke være riktig trygt det," sa han. Det syntes pannekaken det kunne være noe i, og så gjorde de så. Men da de hadde gått en stund, kom de til en bekk. Grisen fløt på flesket, det var ingen sak for den; men pannekaken kunne ikke komme over.

 

"Sett deg på trynet mitt," sa grisen, "så skal jeg frakte deg over," sa han. Pannekaken gjorde så.

 

"Nøff-koff!" sa grisen og tok pannekaken i én jafs, og da pannekaken ikke kom lenger, er ikke regla lenger heller.

 

 

UKE 11

 

 

 

 

 

Mandag 09.03.09

 

Oppvarming med løping, stiger og firkant. På mandag introduserte Villminken ny øvelse, en ypperlig øvelse skulle det vise seg. Offensivt så det ekstremt bra ut, og defensivt holdt det også meget høyt nivå. En ekstatisk glad Villmink slo mentale hjul på sidelinjen etter hode-orgasmer utløst av toppklasse angrepsfotball. Sjelden har vi opplevd Kjetil yttrykke så mye glede på Hinna stadion. Dette lover godt.

Under spilløvelsen, gamle mot unge, mener kanskje noen det var jevnt resulatetmessig, men de tar feil. Vi gamle vant suverent, ca 4-1 i kamper og de unge såg ut til å ha pådratt seg scorings-vegring. Eller led de i mangel på toppscoreren sin K-Fed som måtte ta på seg keeperhansker?

 

--- --- ---

 

 

 

Tirsdag10.03.09

 

På tirsdag hadde vi ikke firkant, og det var driit-kjipt. Men til gjengjeld fikk vi en ny gjennomkjøring i Villminkens nyeste form for seksual eksperimentering; å se Hinnagutter rulle opp angrep på angrep. Vi fikk også spille mye. De gamle mot de unge var litt jevnere i dag enn i går, dette er bra da de unge hadde MYE å hente inn. Det må sies at Sveinung viser seg som en meget habil keeper, selv om han nesten slet akkillæs-senen da en ball tilfeldig landet på ankelen hans.

 

 

 

Etter trening var alle meget skuffet over Lasse som ikke hadde ordnet pizza, og heller ikke ordnet Champions League på Storbyhuset.

 

 

 

Vi begynner å nærme oss seriestart og skadene beygnner å melde seg. Børge, John og Ragnar var ikke på trening pga ulike skavanker. Løkka sliter med dårlig mage og Espen fikk seg en høne på dagens tening. Klarer vi å stille lag til serieåpningen?

 

 

 

--- --- ---

 

 

 

 

 

Noen uformelle kåringer:

 

Siden Villminken nærmest har sensurert garderobensakken til å være fri for sexy-football innhold, må vi ty til andre kåringer. Og om du leser dette Brekke, så har det blitt slik du fryktet, at vi bøyer av for presset og hyller velkommen til de trauste kåringene (beste langpasning, beste overgang, beste brudd, beste armhevning osv.) Disse kan leses under.

 

Ukas takling:
Thomas bergo hadde en fin en på trening på mandag, selv om det alikevel luktet svovel-svidd fra den andre banehalvdelen hvor en meget kjekk herremann ved navn Skog gjorde comeback på rekrluttaget.

Ukas Sutrekopp:
K-Fed som ikke tåler en spøk og tar allting så himla alvorligt. Helledussen, her prøve eg å lette stemningen for de unge etter tapene derrass med mine fine, morsomme og varme spøker, og så møter jeg bare kverrulering og diskusjon. Men det er greit, nå gidder jeg ikke å utlevere meg selv mer, nå får Kevin ta seg av det hyggelige og spøkene. Dere vet hvordan DET blir.

Ukas skitneste-i-rævvå:
Det forblir anonymt. men det må sies at det finnes såpe i dusjen og det skal ikke være nødvendig med brune flekker på et hvitt hånkle. til og med ett du har lånt. Det så ut som du hadde vært på dass og kun tørket deg tre ganger i rasskrakken når du burde ha tørklet deg 5.

 

Ukas SMS:

 

Følgende SMS tikket inn på telefonene til Lasse på tirsdag, sendt fra Ingve:

 

 

 

Stikk ner på MX og kjøp nåken fotballsko te meg!

 

 

 

Ukas brudd:

 

Thomas Bergo på trening på mandag, bryter inn foran spissen, snapper ballen og kommer alene med keeper. Vi stopper der tror jeg. Den mannen hadde gjort Fabio Cannavaro stolt.

 

 

 

Ukas Blokkering:

 

Espen Helgeland, og han har blåmerke til å bevise det.

 

 

 

Ukas One-touch-pasning:

 

Anders Solgård får for kampen mot Madla. Det var rett og slett vakkert.

 

 

 

Ukas løseste mage:

 

Løkka har herved forbud mot å spise kylling-kjøttdeig før trening.

 

 

 

Ukas Sitat:

 

Eg synes dokker alle e vinnerar, eg..

 

K.Hundhammer bryter inn i en diskusjon mellom de gamle og unge om kem så vant i boks. Ka i hekkan e det så skjer med Villminken vårrass, har han begynt å bli mjuke i kantane?!?

 

 

 

 

 

 

UKE 10

 

Garderobesnakken” har vært farlig nærme å holde stengt denne uka, da den vanlige bidragsyter ikke har følt det har vært noe verdt å nevne. Dette er nok pga han har vært på det gamle laget denne uka. De gamle har opplevd den værste uka i Hinnas historie og regelrett blitt knuust av de unge under boksspill. Derfor er denne ukas Garderobesnakk formidlet av den unge; K-Fed - representant for fremtiden.

 

Mandag 02.03.09

Mandag var det gøy i firkant. Noen var bedre enn andre og under spilløkten var jeg kaptein og scårte mange mål på harde skudd.

 

--- --- ---

 

Tirsdag03.03.09

På tirsdag hadde jeg mange tunneller under firkant. Spesiellt Roy fikk lide under min magiske fot. Jeg slo fire tunneller på han. Børge, Espen og Ragnar hadde ytterligere tre tunneller på Roy ila en runde i midten. Det var så komisk at det sluttet å være løye til slutt, og bare utrolig. Jeg lurer på om han begynner å bli gammel og seig i kroppen.

 

Under presspillet var vi ikke så gode og de gamle viste oss hvem som er eldst. Under boksspill derimot skulle pipen få en annen lur. Vi unge storkoste oss og viste de gamle hvordan fotball skal spilles. Vi regelrett banket de gamle 6-0 i boks og var klart suverene. Vi jobbet med høyere tempo, bedre press og bedre spill enn de gamle.

 

Det var deilig å skyte mot Kevin ”slippery-hands” Eivik som vikarierte i mål. Desperasjonen ble tydelig hos de gamle og særs Børge viste oss andre hvor ydmykende det var å tape. Dette i form av en tordentale som ikke la noe i mellom.  Ikke bare tapte de gamle, men de tapte på et svært forlegent vis.

 

--- --- ---

 

Torsdag05.03.09

Torsdagen var det kamp igjen, denne gangen  mot Madla. Vi spilte tidvis bra fra forsvarsfireren gjennom midtbaneleddet og helt frem til boksen. Der ble vi for inkonsekvente og avslutnings-kroppsdel var altfor oftere mage, lår og skulder enn innside av fot, vrist og hode. Espen scorte etter et fabelaktig løp, dribling og pasning fra Johnny-boy. Jeg scorte alene med keeper. Lett. Vi burde nok på en bedre dag hatt en 6-7 mål til.

 

 

Noen uformelle kåringer:

(skrevet av Leroy)

 

Ukas Nutmegger:

Fredrik Fossmark. Mannen var helt rå på tirsdagen. Han hadde vel 8 tunneller på hele firkanten totalt. 6 tunneller på samme mann, og fire av dem under samme runde. Det må sies at i firkanten denne dagen var det fire på kjeglene rundt og én mann i midten, og firkanten var veldig stor. Jeg må jo også nevne at Rolvi IKKE var på trening denne uka.

 

Ukas Nutmegged:

Roy, helt klart. Jeg var den Fredrik hadde fire (!?!) tunneller på i løpet av én runde i midten. Jeg kommer ikke til å beskrive hvordan det var, da jeg ikke er i stand til å sette ord på noe som var så ydmykende.

 

Ukas kommentar:

”Fy ¤¤# gutta!!! Dettæ e så &% dårlig. Om vi isje kan løp for inni $$$ hellvæt##¤%, så kan vi $ &%  bærre holde oss heimæ. @£$££$ inni svarte kuu#¤%%¤& hellvætt¤¤% asså gutta!!!”

B. Lien sine 37 banneord i en tordentalen som varte i 1.5 minutt, hvor gav beskjed til de gamle om hvordan han syntes det var å være tilbake på trening. Etter tordentalen, tapte vi enda mer.

 

UKE 9

 

Mandag 23.02.09

Mandag var første dag i en uke med 2 kamper og en trening. Allerede mandag spilte vi mot Buøy, gamleklubben til Løkka. Etter første omgangen lurte vel alle Buøy spillere på hvorfor han hadde valgt Hinna, da vi ikke ikke spilte noen form for bra eller attraktiv fotball. Andre omgangen var bedre og vi fikk til slutt en scoring. Denne omgangen huskes, men første omgangen glemtes meget fort og vi så ummiddelbart fram til trening på tirsdag.

 

En horribel hendelse under kampen. På stillingen 0-0 femten minutter før slutt, slurver unge lovende Nordhus mot en Buøy-spiss, som gir Buøyingen sjans alene med keeper. Han skyter heldigvis i stolpen.

 

--- --- ---

 

Tirsdag24.02.09

På tirsdag møtte vi 20 mann på trening. Kjetil skulle ha en seanse med forsvarsspillerne under oppvarmingen. Dette medførte at etter oppvarming i stigene, måtte 5 forsvarsspillere bli med Kjetil mens vi andre hadde firkant. Dette falt meget tungt for brystet for Ingve, som er en av de som blomstrer i firkant.

 

I firkanten til undertegnede fikk vi tilbake en ung mann ved navn Ole Salthe. Oleidolet har vært ute med skade i tre uker og var tilbake i manesjen. Etter kveldens firkant var over skulle han heller ønske at han hadde holdt seg hjemme og utsatt comebacket en uke. Mer om dette kan leses i oppsummeringen av ukas nutmegger og ukas nutmegged J

 

Etter firkant så ble de av oss som skulle spille rekrutteringskamp på onsdagen kvittert ut til Dagi på den andre banehalvdelen. Det så faktisk ut som det var en ganske god deal og at var noe mange av spillerne også kunne tenkt seg. Resten av A-lagstreningen var mange lange monologer om spillestil og bilder. Når endelig Kjetil har vist hva han mener og ballen skal til å settes igang, finner alltid Kevin ut at han skal stille et spørsmål, da blir det nye 15 minutters stilleståing på feltet, med diskusjon mellom Kevin og Kjetil.

 

I garderoben etterpå bar stemningen preg av lite ballspill på trening og det kan tenkes at frustrasjonen til spillerne skulle forløses i storseieren mot Ålgård på Torsdag. Kanskje dette var planen til Villminken i utgangspunktet, eller kanskje det var bildene som satt.

 

En hendelse på tirsdag hendte etter et sterkt løp av Sanne. Da han etterpå skulle spørre Kjetil om en ting, så han rekte likegodt opp hånda, dette ser ikke Kjetil. Da bestemte Sanne seg for å å rope, men etter en lyn-spurt, hadde han ikke nok oksygen igjen i hodet til å huske navn og ropte ”høøøøøi, Kjelli...”. Det var visst ikke særlig morsomt der og da, men det er noe vi kan se tilbake på når vi blir gamle og humre av.

 

--- --- ---

 

Torsdag26.02.09

Torsdagen var det kamp igjen, og Fredrik tenkte han skuklle snu den dårlige trenden fra mandagskampen med å anskaffe Hinna A-lag sin egen lille maskot. "Joey" het den lille, og de sa han var en hund av rase, men det kan ikke stemme. Jeg vet godt at de ikke lager hunder så små. Selv Paris Hilton har ikke en så liten hund. Nei, det må nok ha vært en hamster. Men det var en hyggelig og oppmerksomhets-kåt liten krabat som var svært så ilter i garderoben.

 

Uansett hvilket dyr det var, og uansett om det var dyret eller tirsdagstreningen som gjorde det, så spilte Hinna fantastisk bra fotball mot Ålgård. Og det var ikke snakk om glimtvis heller, det var stort sett stabilt gjennom hele kampen. Sjansene kom på løpende bånd. John fikk spørsmålet før kampen om han kunne tenke seg å score ett eller to mål denne kampen. Han svarte ”ett”, men scoret to. Espen Austbø jobbet helhjertet hele kampen ut og noterte tre scoringer. Det spørs om han burde hatt 6 mål. Espen Helgeland gjorde en solid jobb på backen og noterte seg med tre assister. Løkling ledet mannskapet bra og jobbet eksemplarisk.

 

En utrolig situasjone oppsto tidlig i andre omgang da Kevin er med på en corner. Ballen daler ned med snø på, spretter av hodet hans og i mål. Kevin har vel ikke scoret mål siden 80-tallet, og jeg frykter kompisene hans får høre om dette hele helga: "Sku sedd det målet æ scåra i helga, en fabelaktig stuuup-heading rætt i krøsset... å etterpå så dribbla æ å ...". Hansi kom innpå tidlig i andre omgang, og scoret på sitt første touch på ballen. Da slo Hundhammer av en spøk om at nå hadde han gjort jobben sin og kunne byttes av. Det kan tenkes at det hadde vært lurt, da Hansi lett kunne/burde vært firemålsscorer denne kvelden.

 

Synd med det ene skuddet Løkka. Det må bare nevnes. Det skal sies i forkant at keeper til Ålgård hadde en slurvete dag på jobben. Om han i det hele tatt var keeper, eller om han bare var virkelig nervøs vites ikke. De fleste av de 6 første målene var sjanser som en keeper med en god dag på jobben hadde nok tatt. Det var vel slik denne kvelden at vi scoret på halvsjanser, men bommet på de helt klare 100% sjansene. Men SÅ kommer det. Løkka sitt meget gode skudd, som er bra plassert, hardt og alle tror kommer til å gå inn. DET skuddet klarer keeperen å ta, det eneste skuddet som er godt nok. Ikke smått ironisk.

 

 

Noen uformelle kåringer:

 

Ukas Nutmegger:

Rolvi var litt snurt etter å måtte gi fra seg tittelen til Fredrik forrige uke. Denne uka gikk det utover unge comeback-Ole. På en av Ole sine runder i midten, slår Rolvi først én, så én til før han avrunder det hele med den tredje tunnellen på Ole. Alt hender mellom to brudd. Det var så ustyrtelig morsomt at tilogmed Ole lo så han fikk vondt i magen.

 

Ukas Nutmegged:

Ole. Lett.

 

Ukas kommentar:

Guttar, få opp tempo på ballen bak, kor månge gånger må eg sei det, Herregud asså!!!

K. Hundhammer, på stillingen 6-0 til Hinna i det 75 minutt. Lidenskap.

 

 

 

 

 

UKE 8

 

Mandag 16.02.09

Endelig. Første trening på gress etter Det store snøfallet i januar/februar. Banen var nesten helt fri for snø og vi hadde løping, stiger, firkant og boks. På grunn av den store gleden av å i det hele tatt få spille fotball igjen, så husker jeg ikke helt hva som skjedde på trening. Noen ting husker jeg da; som at Rolvi slo tunneller igjen, Solgård slo langpasninger igjen og jeg ble slått tunneller på igjen. Alt var ved det gamle. Og jeg husker i det minste at vi knuste de røde under boksspillet. Tror det ble 6-1 under spill øvelsen. Etter spilløvelsen måtte Sveinung beklage til allesammen at han hadde sutret så mye på trening. Det var ihvertfall slik jeg husker det.

 

--- --- ---

 

Tirsdag17.02.09

Jajaja, når alle trodde snøen hadde endelig gått sin vei, så kommer den tilbake og biter oss i rævå. Det lå nesten 20cm på altanen min når jeg våknet på tirsdag, og fotballhjertet mitt stoppet. Utover dagen får vi oppdateringsmeldinger om at Lasse har måket nok til firkant og muligens boksspill.

 

Når vi kommer på trening så står Leif og måker banen for oss, slik at det skal være mulighet til å spille. Leif gjorde en fabelaktig innsats, og Anders Solgård tok i et god tak, og under oppvarmingen så hjalp Sveinung til også. Makan til innsats, og sjeldent har vel så få gjort så mye for så mange på Hinna stadion. Oppvarmingen denne dagen besto av Tikken. Løkling tapte Tikken, han måtte stå oftest. Det ble altså firkant med litt styrketrening og mini-boksspill, men mini-boksspill er bedre enn ingen boksspill. Det var høyt tempo og de unge tapte så det sang. Det er nesten som at jeg lurer på om de gamle kan tape?

 

--- --- ---

 

Torsdag19.02.09

Torsdagen var det endelig fritt for snø så og si. Oppvarming var løping, stiger og firkant, før det var pressovertallspill og boks. Under boksspillet viste det seg igjen at de røde (Fredrik, Bård, Thomas, Espen, Rolvi og Jone) liker å tape. Mener bestemt at Fredrik ikke har vunnet en eneste bokssøvelse denne uka. DET merkes på humøret hans i garderoben, han smeller med dørene, surmuler og fiser. Slapp av K-Fed, tenk på at i neste uke løsner det, er det eneste rådet jeg kan gi. Se fremover, det kommer alltid en dag imorgen. Du kan trøste deg med at du hadde ukas tunnel.

 

I tillegg må vi nevne de to brassene på trening. Den først var vel strengt tatt ingen brasse, men heller et semi-horisontalt-baklengs-sykkelspark som spiller Espen helt fri på åpen kasse. Men som han sier det selv, det er like stor sannsynlighet at han skal score på åpent mål med høyrå som det er for at Thomas scorer et mål i karrieren sin.

 

Den andre brassen var derimot et mesterverk. Ragnar Vasshaug mottar en crosser mellom to forsvarer og knekker seg rundt i en meget atletisk bevegelse og ballen går i mål. Fabelaktig med slik artisteri på trening.

 

--- --- ---

 

Ukas Nutmegger:

Rolvi gir denne uka vandrepokalen for ukas Nutmegger videre til Fredrik Fossmark, som denne uka hadde en utsøkt tunnel under boksspill-øvelsen; hvorav han dro av en mann og plasserte ballen i vinkelen. Det ga derimot ikke rare utslaget da han reduserte til 7-1.

 

Ukas Nutmegged:

John Sanne. Det var unge John som var offeret for Fredrik sin flotte tunnel. I tillegg klarer John å slå tunnel på seg selv på åpent mål igår, slik at han fortjener tittelen.

 

Ukas bruselsker:

Løkling. Den mannen drikker altfor mye brus. Det bør i det minste komme noe Farris i kjøleskapet slik at han ikke ødelegger tennene sine eller får diabetes.

 

Ukas sykemelding:

Kjetil Hundhammer har vært borte fra trening mandag, tirsdag og torsdag. Du VET at han er syk når han ikke er der på tre dager. God bedring

 

 

UKE 7

 

Mandag09.02.09

Vi hadde intervalltrening på grusbanen. Det sugde. Kjetil skulle imponere alle og bli med på treningen, men holdt bare i 1.5 minutt. Då fikk han strekk.

 

--- --- ---

 

Tirsdag10.02.09

Tirsdag jogget vi i sørmarka. Det sugde.

 

--- --- ---

 

Torsdag10.02.09

Tirsdag jogget vi i sørmarka med Sveinung. Vi spurtet opp alle bakkene. Det sugde enda mer. Etter trening hadde vi pushups og situps i garderoben. Det sugde mest. Det har gått to uker siden sist fotballøkt, og de fleste husker ikke engang hvordan en fotball ser ut. Vi burde snart bare skifte navn til Hinna Mosjon og Eldre.

 

UKE 6

 

Mandag02.02.09

Så var det en ny mandag, denne gangen i Februar. Det var kaldt denne dagen, kulden var ikke venn med verken ballene eller drikkeflaskene. Men vinden gjorde oss en tjeneste og holdt seg hjemme.

   Før trening hadde Kjetil én av sine lange taler, kampen mot Hundvåg måtte gåes gjennom. Kjetil pratet så lenge at til og med Sveinung blei lei og gikk  ut for å ta seg en kopp kaffe.

 

Trening denne kvelden besto av løping, firkant, terping på avslutninger og boksspill. Under boksspillet var det de unge mot de gamle. De unge var totalt dominerende. Når en spiller som Lasse Nordhus kan gå hen og bli toppscorer på en trening da vet jo alle at noe ikke helt stemmer. Så; vi prater ikke mer om det.

 

Det regstretes denne mandagen at Sanne gleder seg som en stut til fredagens lagfest.

 

--- --- ---

 

Tirsdag03.02.09

Tirsdag var vi femten mann på trening. Jeg vet ikke om det er meg, men det oppleves ihvertfall alltid som at vi kommer tidligere ut på feltet når Sveinung leder treningene, enn når Kjetil har ansvaret. Skjønner ikke helt hvorfor, men det er nok en logisk forklaring på det ett sted.

 

Treningen i dag besto i løping, stiger, firkant, varierte skuddøvelser og boksspill. Under firkanten skjer noe høyst merkelig og noe som fra denne dag og framover kommer til å bli omtalt som legendarisk og grensesprengende. Rolvi mottar ballen ved kjeglen sin, men så kommer det en grå-måke og angriper han, slik at Rolvi faller til bakken og skriker; ”Ååååh nei, ei måååka..”. Anders Sol er i midten og forserer mot Rolvi for å takle ut ballen, da plutselig (!) kommer det en ny grå-måke og sparker bein på Anders slik at han mister balansen litt, men holder seg såvidt på beina. Da skjer det legendariske; helt intuitivt, uten å se ballen, fører Rolvi ballen mot Anders, smetter den litt i bakken og får en liten sprett på den, og pirker ballen mellom beina til Solgård, som nå har begynt å falle. Ballen glir ned på bakken og treffer Løkling ved den andre kjeglen. Noe mer fantastisk tunnell har vel aldri forekommet på noen fotballbane noengang. Folk kommer til å fortelle denne historien i generasjoner fremover, poeter kommer til å skrive dikt om denne hendelsen, musikere kommer til å lage låter basert på diktene, malere kommer til å male om hendelsen. Abstrakt selvsagt. Og det måtte jo komme fra Rolvi.

 

Boksspilløvelsen prater vi ikke om idag, det var ingen utenom Lasse som gjorde noe bra. Muligens bortsett fra Sveinung, som i mål, reddet flere baller enn Danny.

 

--- --- ---

 

Torsdag 05.02.09

TOrsdag var vi tolv mann på trening. Før på dagen hadde vi fått beskjed om at vi skulle ta med oss joggesko på trening da det var snø og is på banen. Dette så ut til å ha skremt mange, da Kjetil fikk 10 meldinger om folk som hadde vondt i halsen, feber, måtte jobbe osv.

 

På treningen jogget vi oss en tur opp i Sørmarka. Det var gøy. Etter dette hadde vi firkant. Det var nesten gøyere. I vår firkant så var det egentlig laber tempo, men desto høyere stemning. Undertegnede sto for de dårligste avleveringene en periode. Sanne hadde årøvde seg på tre ganger på rad med en hæl-flip mottak som han ikke klarte. Ingve ble slått en tolv meter-tunnell på (!!). Løkling og Solgård var de mest statiske og bevegde seg aldri bort fra kjeglen sin. Espen prøvde kun på dragnings-tunneller.

 

Vi gleder oss til lagfesten.

 

--- --- ---

 

 

Ukas Nutmegger: Rolvi, som oppfordret alle andre til å søke sin kunstneriske side i firkant. Det slo ut til det fulle hos Nordhus som slo to tunneller på Ingve.

 

Ukas Nutmegged: Ingve. Han ble som sagt slått to tunneller på, på trening tirsdag. Da doblet han antall tunneller som er slått på han i løpet av karrieren.

 

Ukas mest entusiastiske: Løkling i garderoben som forklarer at å blande lys Cpt. Morgan med Cola, smaker akkurat som Cola og det smaker ”SINNSYKT godt”!!

 

UKE 5

 

Mandag26.01.09

Så var det på an igjen, mandag og nye fargestifter. På trening idag møtte det 18 spillere. I garderoben før trening var det bra stemning helt til Fredrik bestemte at det skulle være spillerutvalg-møte. Fredrik er veldig streng viser det seg. Etter Fredrik sitt kjedelige møte var det Kjetil som skulle ha et nytt og spennende møte. Men det møtet var heller ikke spennende. Men, fotball er bygget på møter, er det et ordtak som sier. Vi var ihvertfall ikke ute på treningsfeltet før kvart over åtte.

 Treningen denne dagen besto av løping, firkant, press-spill i boks og boks. I firkanten var det igjen klar for alle disse tunneldragerne. Espen H prøvde og prøvde, men fikk ikke inn en eneste tunnel denne kvelden. Rolvi var jo som regel overlegen og lekte med alle som prøvde å få has på han. Rolvi fikk dog ingen tunneller denne kvelden, da Sveinung Moen, som var nærmest konstant i midten, ikke jobber beina like raskt lenger til å få åpnet dem.

   Vi hørte rykter om to stykker som skilte se ut i firkanten bortenfor vår, hvor én mann fikk 4 tunneller mot seg på rad, og han som kom inn for denne uheldige, fikk tre til mot seg. Ukas Nutmegged?

 

I press-spill var det de gamle mot de unge, og ungelovende Sanne viste seg ikke akkurat som en eksemplarisk lagspiller, da han var den siste som måtte over på det unge gule laget J. Han ble ikke akkurat godt mottatt der heller, noe som viste igjen på alle de sit-ups og push-ups de måtte ta for tapene de ble påført.

 

Under boks-spillet klarte vi noe vi aldri har klart før. Etter 5 kamper var det fremdeles uavgjort, etter 4-4, 0-0. 2-2. 1-1 og 1-1. De gamle hadde nok vunnet mange flere hadde det ikke vært for en Aslak Shakkalakk i det umulige hjørnet, han tok alt denne kvelden. De gamle tok det på rutinen og vant de tre siste, slik at de unge burde bli nødt til å dra ned boksene og stå rett for en Adidas-tattoering!

 

Etter trening har endelig Villminken tatt nok sol og funnet ut at han er klar for å ta profilbilde. Dette blir tatt mandag førstkommende!

 

--- --- ---

 

Tirsdag 27.01.09

Tirsdag var det kommet mange forfall til A-lagstreningen, slik at vi slo oss sammen med rekrutteringslaget og spilte på stor bane. Det var meget jevnt og endte 4-0, hvor Børge til og med scoret.

 

--- --- ---

 

Torsdag 29.01.09

Kamp i Toovebyggserien mot Hundvåg. I garderoben før kampen var det usikkerhet fra Villminken sin side om Ole hadde tenkt seg å bli med. Følgende diskusjon utspiller seg:

 

Kjetil: Ole, du kommer innpå i løpet av andre omgang, eg va jo ikkje sikker på om du kom?!?

Ole: Åh, eg visste ikkje at måtte ringa for å sei ifra.

Kjetil: Du sa du sko ringa meg.

Ole: Ja det sa eg ja ... (latter) ... ska eg bare gå ellår?

 

Kampen mot Hundvåg var veldig underholdende i første omgang, og vi burde hatt en tre måls ledelse om vi skal basere oss på nær hundreprosentsjanser. Om vi baserer oss på 70% sjanser og oppover så kunne vi ledet med 6 mål. Men det nytter ikke å tenke slik. Hadde vi bare antatt at John kom til å vinne den ballen, istedenfor å bli overrasket når han gjorde det. Da vet vi det til neste gang. Og Rolvi bommet jo dessuten på straffespark. Når skjedde DET sist? Sannsynligheten for at Rolvi bommer på straffespark er jo like liten som at Thomas scorer alene med keeper.

   Uansett ser vi på Hundvåg-kampen som basis for innsats og lagets prestasjon i Januar, så lover dette bra for sesongen.

 

--- --- ---

 

Ukas taper:

Den skjulte smug-onanisten som har stukket av med brudebildet mitt som hang på tavla. Det er ment som et takkekort til Hinna, ikke for at du skal ta det med hjem og kose deg.

 

Ukas Nutmegged:

Det står mellom Espen A og Ole. Begge tok imot hhhv 4 og 3 tunneller på én omgang i midten. Forstå det den som kan. Og de var IKKE i samme firkant som Rolvi en gang !!?! Det er nesten som Ole burde vinne kåringen pga lavt beinspenn, men vinneren er Espen Austbø.

 

Ukas Nutmegger:

Rolv Erik Aarrestad. Ingen tvil. Hans eleganse er som å se en gaselle i fritt svev ute på savannen; vakkert.

 

Ukas Dusjer: Kevin Eivik vinner denne uka for måten han tøyer leggmusklene sine i dusjen.

 

Ukas Firkant:

Rolv Erik Aarrestad. Han hadde en særdeles dårlig dag på jobben i firkant på tirsdag, men alikevel var han bedre enn de fleste andre.

 

UKE 4

 

Mandag19.01.09

Oppmøte idag var 16 utespillere og 3 keepere. Det registreres at Aslak syntes det var ekstremt godt å ligge på benken til Dio. Han gjorde det likegodt 5min inn i keepertreningen, slik at han ble kjeftet huden full av Stian.

 

Det var et særdeles gufsete vær idag med en ubeskjeden vind som alltid gjør det mindre kjekt å spille fotball. Treningen besto i løping, stiger, firkant, pasningsøvelse og spillestilsøvelse. Før trening hadde Kjetil opplyst alle om hvem som primært skulle bemanne A-laget i vinterserien og hvem som skulle bemanne Rekrutteringslaget. Under firkanten var det tydelig å merke at noen  skulle vise andre at de var stammen på A-laget. Jeg skal ikke henge ut noen, men bare fastslå én gang for alle at Kevin, Espen, Fredrik og Ingve er dumme. Det er ikke kult å slå tunnell på noen, det er bare teit!

   Én som derimot bemerket seg som en sann firkant-ekspert var Rolfi. Det er en fryd å se hvordan han behersker alle aspekter av firkantspill. Det er nå gått tre uker siden han sist var i midten, og det ser ut til at ballen adlyder alle hans kommandoer.

 

Under spillestilsøvelsen er det som alltid veldig gøy med alle stoppene i spill (J), spesielt når vinden uler. Lasse og Børge kom på treningen under denne øvelsen da de hadde vært på livredderkurs. Kan ikke fatte å begripe hvorfor de skal ha det. livet nede på brakka fortoner seg vel aldri over 70 slag i minuttet?!? Uansett, så hadde det vært virkelig befriende for Lasse, da under én av øvelsene, spilte Børge offer-rollen som hadde hadde satt en eplebit i halsen. Lasse måtte da klapse Børge på kinnet, og nettopp dette var meget befriende for Lasse etter all slavedrivingen fra Børge de siste 4-5 månedene.

 

--- --- ---

 

Tirsdag 20.01.09

Litt mindre treningsoppmøte tirsdagen, da trenertemaet hadde fordelt spillerpoolen på A-laget og rekrutteringslaget for vinterserien.

 

Treningen denne dagen for A-laget besto i løping, stiger, formasjon-før-kamp, presspill, avslutninger og tverrligger. Med andre ord; ingen spill, ikke engang boksspill. Alikevel så mente Ingve at denne treningen hadde vært den klart beste treningen i løpet av Januar.

 

Rekruttlaget hadde sin første trening denne dagen. Den besto av firkant og boksspill. Her var det en blanding av (1) juniorer som springer som en gjeng valper med løpetid, (2) Alagere som prøver å finne roen og (3) gamle Hinna-storheter som gjør sporadiske comeback. Hva mer; jo, nevnte jeg at rekruttlaget hadde firkant og boksspill?

 

--- --- ---

 

Onsdag 21.01.09

Onsdag er som alle vet ingen treningsdag for A-laget, men denne dagen var alikevel noen spillere, assosiert med A-laget, i sving. Hans Arne Haga presterte å putte 5 mål som spiss for rekruttlaget i en kamp som endte 9-0. Det vil si, utifra Villminken sin målsetning om 2 mål i snitt pr kamp for oss, så ligger han 3 mål foran skjema. Leroy puttet på med to mål og tre målgivende. Jone, som spilte én omgang som fullback med kyssesyken, hadde noen fabelaktige crossere på motsatt ving, hvorav ett av dem resulterte i et selvmål. Martin U jobbet iherdig på backen opp og ned, opp og ned og hadde tre perfekte innlegg. Dio pådro seg en strekk etter 1 minutt og 3 sekunder.

   Figo Nordhus, Fedda Fossmark og Legen Solgård stilte som moralsk støtte under rekruttkampen, og i et relativt gufsete vær, kan de logge 90 minutter på fan-siden. Makan til engasjement.

   Det gikk også rykter om at Rolvi var innblandet i en firkant på Mariero Onsdag kveld. Han dominerte denne firkanten fullstendig med 17 tunneller og var ikke i midten én eneste gang. Som alltid er Rolvi overlegen i firkant.

 

--- --- ---

 

Torsdag 22.01.09

Det var første kamp i vinterserien mot Austrått. Vinden blåste som den aldri har gjort før, kan skjønne den også hadde lyst å se Hinna sin første kamp. Fra benken, var det smått ironisk å observere Villminken, uten hals og hansker. Han fremstår som et godt eksempel da han gir spillerne kjeft om vi ikke har på oss det samme. På benken pakket innbytterne seg inn med 7 stadion-jakker hver og alle snek seg inntil Kevin som hadde mest varme. Ingve hadde også tatt turen for å se på, godt innpakket. Vi så hvordan alle Hinna-spillerne frøs i begynnelsen av kampen, dette resulterte i at alle løp konstant for å holde varmen og det blei greit tempo i kampen. Den som så kaldest ut var hoveddommeren; han kom uten lue, hals eller hansker, kun i en tynn dommerdrakt og polo. Han må vel ligge med influensa idag. Linjedommerene var helle ikke fullt påkledd og det vistes i antall offside de vinket for å holde varmen. Rart de ikke vinket for straffene. Det skal sies at alle offsidene på Børge var korrekte.

   Første omgang endte i 3-0 ledelse til Hinna etter mål av Ragnar, Ole og Børge. Både Børge, Fredrik og Løkling kan vel si seg enig i at vi kunne/burde ledet 7-0. Andre omgang stilnet vinden litt og det gikk an å slå de lange i bakrom. Fredrik fikk sitt mål i re-debuten for Hinna, en vakker chip og Tom gråt en tåre på sidelinjen J.

   Ellers i omgangen skjedde det ikke stort annet enn at Anders Sol sendte avgårde en lite perfekt pasning langs bakken ut til vingen J. Du bør nok finpusse denne pasningen litt Sol.

 

--- --- ---

 

Ukas firkant-ekspert:

Rolfi. Uten tvil. Ingen over,ingen ved siden av. Jeg er nesten fristet til å si ingen under heller.

 

Ukas dusjer:

Begynner å bli vanskeligere. På tirsdag opplevde jeg for første gang å stå i kø for å dusje. Dette er nærmest skrekkelige kontraster til fjoråret hvor vi nærmest måtte lokke folk inn i dusjen med lollipops og sjokolade.

 

Ukas Tverrligger:

Aslak ”Shakkalakk”. Det skal da ikke behøves mer enn 27 forsøk?

 

Ukas sitat:

Det har vært en rolig uke.

 

UKE 3

 

Mandag12.01.09

Vi hadde spillermøte denne dagen, og gikk gjennom planen for sesongen. Børge gikk veldig fort gjennom alt, slik at det var ingen som fikk tid til å vise sterke meninger mot det planlagte opplegget. I tillegg hadde Sveinung inntatt garderoben slik at ingen turte å si imot han. Han ser nemlig veldig skummel ut.

 

Før trening var det, som alltid mye prat fra lagledelsen. Villminken lurte på om webmaster kunne gi beskjed i god tid, om når profilbildet skulle taes, da han måtte ha tid nok til å ta sol.

   Til trening møtte det 21 utespillere og 2 keepere. Tre av disse (én keeper) måtte hjem med skade etter Dio hadde knekt opp det meste de hadde av primær-muskler.

 

Trening denne dagen besto av løping, stiger, firkant, pasningsøvelse, presspill og boks. Det røde laget var totalt overlegne det gule laget den første 5-minutteren i presspill, og totalt underlegne de to neste 5-minutterne. I boksen var det god steming og lagene fulgte hverandre tett, hvor det røde laget tok en knapp seier med 3 seiere, én uavgjort og to tap. Dette lovte godt inn mot internkampen på torsdag.

 

Etter trening hørte vi mest på alle de gangene Lasse skulle forklare hvorfor han ENDA ikke har fått mineralvann i kjøleskapet. Ett tips til neste gang kan jo være å droppe å gå på Helgø matsenter, hvor prisen er tre-dobbel i forhold til mange andre steder.

 

--- --- ---

 

Tirsdag 13.01.09

Litt mindre treningsoppmøte tirsdagen, men alikevel 18 stk, og en Rolvi som møtte i åtte tiden, som hadde det gøy på Hinna stadion.

 

Kjetil hadde lagt mye tid en pedagogisk innføring i offensive og defensive kjøreregler for sesongen, som han hadde tegnet ned på et ark med piler og alt. Han hadde derimot ikke tenkt på at det er lettere å tenke gjennom det og skrive/tegne det, enn for andre og forstå det i ettertid. Jeg foreslår at til neste uke så fikser daglig leder og han derre frihets-arbeideren de har der nede på brakka, en flatskjerm som kan henge i garderoben. Da kan alle kjøreregler, spillestilsoppsett lages interaktivt, i powerpoint først, deretter i heftige animasjoner slik de har i de nymotens FIFA-manager spillene. Tenk kor kult det blir! Jeg har heller ingen problemer med å se at det kan fikses, se bare hvor lett det var å få brus i kjøleskapet.

 

Under trening så har Kjetil begynt å dele ut gul vest til nesten alle, slik at under boksspillet så var det 12 mot 6. Alikevel så vant rødt lag alle kampene og var best i ALLE øvelsene.

   Det registreres at det tynnes ut i keeperrekkene. Nå står vi igjen med en ensom 17-åring i Arne-Martin sin skikkelse. Arne-Martin har gjort sakene sine godt, men ble sklitaklet av sin egen medspiller (Ueland) i sluttminuttene på Tirsdag, så nå spørs det om ikke Fossmark og Eivik må hospitere på keeperplass under internkampen Torsdag.

   Vi hadde også storfint besøk på Hinna stadion denne kvelden. Everton-trener David Moyes fulgte med på vår trening. Sikkert for å speide etter talenter på Hinna Stadion da Viking trening var avlyst denne kvelden. Det virket positivt inn på spillerne som leverte den beste boks-økten sålangt i 2009. Skuffelsen var stor etter trening da det viste seg at det ikke var Everton-trener Moyes alikevel, men en representant for Hinnas sportslig utvalg som lett forveksles med D.Moyes.

 

Etter trening var det ustyrtelig morsomt å følge med på hvordan stressnivået til en ung og lovende Nordhus steg, da han av en eller annen grunn ikke fant nøklene sine.

 

--- --- ---

 

Torsdag 15.01.09

Den store dagen denne uken, med internkamp. Trenerteamet hadde tatt ut to jevngode lag som skulle dyste sammen og måle krefter. Selvsagt intraff det mange forfall og lagoppstillingene ble omrokkert.

   Det var en affære sterkt preget av internkamp-stempelet, men dog en god gjennomkjøring. Spesielt for Kevin Eivik som slet ved 6 klareringer og en alvorlig ydmykende tunnel. Ingve viste rutiner ett par ganger, men blir alltid slått i løpsduell med Hansi. Erlend og Arben på kantene gjør som kanter gjør, løpe mot alt som rører seg. Vasshaug var alene med Danny to ganger, Løkling hadde noen skudd, Fossmark prøvde og prøvde, Rolvi skulle satt sitt andre ved corneren der. 

   Lasse viste rutine og klarerte det som kom mot han, sammen med Skog som stormer gjennom deg om du mottar ballen feilvendt. Thomas og Espen spilte som vinden blåser. Det kan også nevnes at Bård hadde noen formidable sjanser alene mot Aslak, men hvor Shakkalak snofflet over ballen og forhindret scoring ved tre anledninger. Oleidolet kunne også strengt tatt hatt seg ett mål og fire målgivende.

   Alt i alt en kamp som kunne endt 8-7 til hvitt lag, men da hadde vel Villminken levd opp til kallenavnet sitt.

 

Etter kampen kunne vi endelig avslappe med en god Cola i dusjen.

 

--- --- ---

 

Ukas Heldigste:

Tett kamp her. Det står mellom Ø. Løkling eller R. Vasshaug.

   Løkling er nominert for skuddene han avfyrte i boks mandag og tirsdag hvorav alle gikk via en motstander og i mål.

   Vasshaug er nominert for det som i utgangspunktet så ut som en kipp i bakrommet, men som vinden gjorde om til et fabelaktig skudd fra 50 meter som dalte ned i nettveggen.

   Vinneren blir ... Løkling, for sin konsekventhet i utføring, og skal fra nå av få det ærefulle kallenavnet: ”Lucky”.

 

Ukas Uheldigste:

Fredrik Fossmark, som under internkampen hadde alvorlig mageknib, og ikke var fullstendig sikker på om den éne fisen i det hele tatt var en fis.

 

Ukas tåpeligste:

En lettere forfjamset webmaster, som på mandag utfører en totalt unødvendig sklitakling og treffer høyre ankel med venstre knotter og skader seg selv. Priceless.

 

Ukas Dusjer:

Kan ikke kåres denne uka, da vi dusjet i forskjellige garderober etter internkampen på torsdag. Derfor blir vurderingsgrunnlaget for tynt. Noen hevder innstendig at Ingve ”Power-Shower” Aarrestad var flinkest i den éne garderoben, men ryktene kan ikke bekreftes.

 

Ukas sitat:

”Eg syns det blir vanskeligt når me ska te høyre”; ein oppgitt Marint Ueland under oppvarming i stigene.

 

”Ein kan ikkje delegera nåken ting altså”; H.Imsland som ikke begriper brus-problemet.

 

”Få ner tyngdepunktet, stiv av ankelleddet, ballen ska ikkje værr ein millimeter over bakken. Se her, eg ska visa dokker...” Villminken.

 

UKE 2

 

Mandag 05.01.09

Det var stort oppmøte med 20 utespillere og 3 keepere. Kjekt å spille fotball når vi er så mange på trening.

 

Ikke nok med at undertegnede prøver å selge noen meeget lite brukte fotballsko; nå har tilogmed unge lovende Fossmark med seg ikke ett, men TO par sko han prøver å selge i garderoben..

 

Trening denne dagen besto av løping, firkant, stiger, overtallspill og boksspill. I overtallspill var det total dominans av det røde laget. Dette var nøye planalagt på forhånd av de gule. Vi tenkte nå at det var på tide å bygge opp selvtilliten til de røde, og vi følte også et visst behov for å trene styrke (jfr. Push-ups). Under boksøvelsen var det spesielt hyggelig å se én som viste gamle takter. Etter å ha gått gjennom tre gammelmannsskader i høst, puttet faktisk Børge 5 av 6 sjanser i mål. Det ser ut til all den lutefisken har gitt han litt ro i magen.

 

I garderoben igjen har Lasse for alvor begynt å jobbe med sommer-absene sine  med sit-ups i graderoben etter trening. Vi var ikke mer enn 5 dusjen, men vi som var der, hadde det kjekt.

 

--- --- ---

 

Tirsdag 06.01.09

Stort oppmøte igjen; 22 stk, 4 mann med influensa

 

Før trening registreres det at det fremdeles er 3 par fotballsko til salgs. To par hvite Umbro, storleik 42. Selges for 1500 kr pr stk. Kontakt Fedda. I tillegg har vi ett par svarte Nike, storleik 43 1/3  til 700 kr. Kontakt Leroy.

 

Trening denne dagen besto av de helsikkens stigene, teknisk sirkel overtall-spill og spill på stor bane (feige lag). På trening var det ikke spesielle ting å nevne. Bortsett fra under overtallspillet så kan det påpekes at oss gamle (Børge, Kevin og undertegnede) hadde 19 brudd da vi var i mindretall, mens de unge hadde 7 og 9. Dette beviser at de gamle fremdeles er eldst; ikke sant Lasse?!?

 

Etter trening, i garderoben. Lasse tar sit-ups så fort han klarer  mens kjeften går i ett.

Shower-count: 9 (rekord)

 

--- --- ---

 

Torsdag 08.01.09

Stort oppmøte; 23 mann på terning.

 

I garderoben før trening var det et stort lyspunkt i form av presentasjonen av vår egen kiropraktor Dio Norge. For oss som begynner å nærme seg halvveis til 60; er han en god mann å ha. Dio er som nevnt i garderoben hver Torsdag fra 18:30 til treningsstart, han blir vel ikke arbeidsledig med det første. Han knadde seg gjennom fire-fem stykker i går, og spesiellt Skiss hadde en hyggelig affære å fortelle om.

 

Trening denne dagen besto av firkant, stiger, oppdeling av angrep/forsvar, spill på stor bane (knepen seier til gult) Ett annet av lyspunktene denne dagen var at firkanten var tilbake, og i firkanten vår var det endelig klart for sexy-football. Undertegnede har enda problemer med å forstå den éne tunellen noen slo på John.

 

--- --- ---

 

Noen uformelle kåringer:

 

Ukas Høydepunkt:

Usikker her. Det står mellom to ting. Enten at vi skulle få mineralvann i kjøleskapet på torsdag; eller det eina(!) perfekte oppspillet fra Anders (høyreback) opp til Espen (venstre kant) som header inn til Fedda. Fedda putter (seff).

 

Ukas skuffelse:

Det står mellom to ting her også. Enten at det ikke var firkant på tirsdag eller at daglig leder ikke klarte å skaffe mineralvann til torsdag alikevel. 

 

Ukas Tverrligger:

IOM at det har vært for kaldt/gufsent til å avholde en formell tverrligger-konkurranse, så kåres Bård til ukas tverrligger. Etter en formidabel arbeidsinnsats (varemerket til Bård), og å ha skapt et helt angrep alene ved å stjele ballen fra Ingve, hopper han over Aslak med ballen, og på blank kasse móser han den i tverrliggeren. Priceless.

 

Ukas Dusjer:

Her er det flere som viser bra engasjement, men vi trekker frem en skikkelig såpe-dusjer; Inve Aarrestad. Dette fordi han dusjer på varmest varme og alltid gir deg en hjelpende hånd. Dette kom godt fram på tirsdag da det ikke var lys i dusjen. Mange var redd i mørket, og Ingve viste sin sympatiske side og holdt rundt dem som hadde behov for dette..

 

Ukas comeback:

Morten Håheimsnes, keeperlegende kjent fra 07-sesongen hvor han bidro sterkt til at Hinna holdt seg i 4 divisjon. Vi nevner 10´er på børsen, og 5 strafferedninger på rad, hvorav den siste; hvor strakk han seg ned ved stolpen og holdt (!?) ballen med én hånd. Etter 18 mnd uten fotballtrening viser han at han vet hvordan ballen ikke skal i mål

 

Ukas Sitat:

Det er vel ikke mange som måler seg med Villminken i uka som har gått.

 

”Stopp stopp stopp, guttar.. Asså, det e tydeligt å se her at det e flerre her som faktisk ikkje vett ka ein god pasning e... Eg ska visa dokker...” K. Hundhammer.

 

”Stopp stopp stopp, guttar.. Asså, detta her e stryk-karakter i bokå mi...” K. Hundhammer.


 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter