Hinna Fotball på Facebook

Aktiviteter

januar 2021
ma ti on to fr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hovedsamarbeidspartnere 

 


 

 

  

 

Viktige støttespillere

 

 

Etne Cup 2013

Etne Cup 2013

Tradisjonen tro og for fjerde år på rad så reiste Hinna G02 til Etne for å være med i Etne Cup som ble avviklet 21.-23.juni.

29.06.2013

Etne Cup er en fin turnering hvor forholdene ikke er så store. Kamper og sosiale arrangement avvikles rundt Skakkesenteret og Etne Stadion. Innkvarteringen skjer i hovedsak i klasserom på skolen og bespisning skjer i Skakkesenteret. 

Vi var for anledningen tildelt Karatehuset som bosted. Karatehuset ligger litt for seg selv i enden av grasbanen på Etne Stadion. En koselig rødmalt stue fra utsiden, var på innsiden et inferno av luftmadrasser og soveposer. 35 store og små delte en do og to dusjer i to døgn og hadde det helt storveis.

Værmeldingen var ikke den beste og det var derfor ikke noen overraskelse da det pøsregnet under åpningskampene mot Stord og Selbjørn på fredagskvelden. Vi som stod på sidelinjen kunne se hvordan overvannet la seg utover gressmatten. Regnet brydde selvsagt ikke våre gutter i det minste og de bokstavelig talt feiet over motstanderne. Søkkvåte og fornøyde så kunne vi etter kampene trekke oss tilbake til vårt koselige Karatehus. Vi ble enda mer fornøyde da Bjørn tilbød å vaske og tørke de gjennomvåte draktene slik at de var klar igjen neste morgen.

Etter kveldsmat så hadde fedrene et møte på Fønix Hotel mens guttene fordøyet kampene og slappet av. Da møtet var slutt og fedrene kom tilbake til Karatehuset så var flertallet av guttene forduftet. Men de var ikke langt avgårde. Fra gressbanen hørtes fotballspark og glade rop. Mens regnet øste ned var guttene i gang med nok en kamp, denne gangen barbeint og kun iført boxershorts! Stemningen var formidabel.

Vel tilbake på Karatehuset så fikk vi etterhvert plass til alle luftmadrassene og natteroen kunne senke seg over en fornøyd Hinna gjeng.

Tidlig opp neste morgen så var det klart for nye kamper like etter frokost.

 Til alles store lettelse så hadde regnet gitt seg og det var til tider solgløtt. I tur og orden utover dagen så spilte vi mot Nord, Fyllingen, Etne, Bjarg og Stord. Det var mye god fotball fra våre gutter og vi er ikke mer beskjedne enn at vi kan si at resultatene gikk vår vei. Selv om resultatene ikke er viktige... Noen fant kjekke leker på Karatehuset og klarte ikke helt å dy seg.

Men tilbake til det som skjedde på banen. Her følger litt action fra kampene.

 

Ask presser keeperen til Solid:

 

Thomas K kjører karusell med motspilleren:

 

 

Jesper i fint driv: 

 

Edvard er farlig frampå:

 

 

Lars Erik er sjef på midtbanen:

 

Eirik kaster inn til Nils:

 

Henrik slår gode pasninger:

 

 

Sverre scorer sikkert:

 

Etter at lørdagens kamper var ferdig så var det klar for fest på kvelden. Med 50-lappen i baklommen så var første besøk kiosken før skumdisco'en ble besøkt senere på kvelden. En trøtt gjeng la seg etterhvert til ro på Karatehuset. Det ble en god natt's søvn på de aller fleste.

Turneringen ble avsluttet på søndag'en og vi hadde avslutningskamper mot Kalandseid og Solid. Solen skinte og fedrene koste seg med kaffe og lapper mens guttene varmet opp før kampene.

Det ble nye gode kamper og to nye seire. Etter pokalutdeling hos ordføreren så gjenstod bare å pakke seg ut av Karatehuset og dra opp til Skakkesenteret for å spise de tradisjonsrike kjøttkakene, som er like gode hvert år, før vi kjørte hjem. En veldig kjekk helg ble det og neste år er vi etter all sannsynlighet på plass igjen.

 

 Spillerstallen til Etne Cup var Sebastian, Anders, Thomas K, Jesper, Jørgen R, Alfred, Lars Erik, Henrik V, Edvard, Vetle, Tobias, Nils, Sverre, Ask, Eirik, Felix, Nikolai, Martin og Jakob V. Kenneth og Terje var lagledere som vanlig.

....og da fikk vi ikke plass til historien om stinkbomber, kinaputter og hylende jenter fra Avaldsnes. Eksplosiver står herved på forbudslisten for all framtid når G02 er på tur.  

 

 

 


Tilbake   Utskriftvennlig versjon   Abbonnér på nyheter