november 2019

Hinnahuset 25/11 kl.20

25.11.19

25.11.19

Martinsen om returen: - Føles helt fantastisk!

Vi tok en prat med Hinnas nye salgs- og markedsansvarlig. Her forklarer han hvorfor han valgte å returnere til gamleklubben nå og hva han kan bidra med inn i klubben.

Skrevet av Lars Isachsen den 12.07.2019

Forrige helg ble det klart at Rasmus Martinsen bytter ut den grønne Brodd-drakten til fordel for jobb og spill i Hinna. Senere tok vi en prat med en smørblid daglig leder Hans Arna Haga som ser lyst på mulighetene med signeringer av Martinsen. Nå har hinnafk.no vært på ballen og fått noen ord med mannen som skal selge inn klubben i årene fremover.

Les også: Rasmus Martinsen vender hjem!

Det var nok ikke mange som hadde sett for seg at Rasmus skulle vende tilbake til Hinna, bare ett halvt år etter at han var med å bidro til at Viking tok steget opp i Eliteserien. Vi spurte derfor hva som trigget hovedpersonen til å komme hjem nå.

- Jeg takket ja til jobben fordi jeg syns det var en kjempe mulighet. Jeg har lyst å ta del i det gode arbeidet som gjøres i Hinna hvor de har mye spennende på gang. Når jeg først takket ja til jobben, ble det også naturlig å spille for klubben, forteller han.

Til hinnafk.no var Hans Arne Haga klar på at Rasmus hadde masse å bidra med inn i sin nye stilling. Ett stort hjerte for klubben, verdier som samstemmer med klubbens, samt et godt nettverk ble trukket frem. Hovedpersonen sier følgende:

- Jeg har opparbeidet meg et godt nettverk som spiller gjennom årene, samtidig er jeg en person som fort får gode relasjoner til andre mennesker, noe som både kan være gunstig for Hinna og meg, supplerer han.

Han tror også han kan være med å utgøre en forskjell på fotballbanen.

- Som spiller kan jeg bidra med mye forskjellig tror jeg. Jeg har jo erfaring fra øverste nivå i Norge, samt at jeg tror mine kvaliteter på fotballbanen vil komme klubben til gode, svarer han.

Martinsen i aksjon for Brodd. (Foto: Pål Karstensen)

Legger toppfotballen på is

Mange stusset kanskje på hvorfor ikke Martinsen forsatte satsingen på toppfotballen og valgte å signere for en klubb på høyere nivå. Han har tross alt valgt å gå fra nest øverste nivå i landet til spill i fjerde divisjon. Nå går han likevel så langt i å si at fotballdrømmen legges på is.

- Hehe, det spørsmålet har jeg også stilt meg. Samtidig har jeg funnet ut at jeg vil spille fotball fordi det er gøy. Dermed er vel gjerne ambisjonene om å nå langst mulig med fotballen lagt vekk, men man vet selvfølgelig aldri. Jeg har alltid sagt at jeg på et eller nnet tidspunkt vil komme "hjem". Det føles derfor fantastisk når jeg nå sitter her, og gleder meg voldsomt til å sette igang, avslutter Martinsen.

Nå venter en fotballferie som med resten av Hinna laget. Det er ventet at Rasmus begynner i klubben 1. august. Vi ønsker han lykke til, og gleder oss til fortsettelsen. Første mulighet til å se han sammen med laget blir i tirsdag 13. august. Da tar Hinna i mot Midtbygden.